Far til Fire filmer på Fyn: Optager på Jim Lyngvilds vikingeborg

Kort & Godt
Lille Per og resten af familien skal forsøge at leve som vikinger på Fyn. Foto: Shutterstock
Far til fire og Vikingerne starter optagelse på Jim Lyngvilds vikingborg Ravnsborg på Fyn 25. september 2019. Og den legendariske filmserie om far og hans fire børn vender tilbage på det store lærred til efterårsferien 2020.

Mest læste i dag

I ”Far til fire og Vikingerne” er den ellers så sammentømrede familie er i krise. Mie og Ole kan ikke længere holde ud at dele værelse, Søs er træt af at fungere som familiens reservemor, og Far har ikke det sædvanlige overskud til at tackle Onkel Anders’ særegne opførsel.

Tilbage står Lille Per, som bare er ked af det hele. Onkel Anders tilmelder derfor familien et ophold på et familieterapisted, hvor familien skal leve som vikinger i en uge.

I selskab med børnenes feriegæst Olivia, tager familien afsted for at få styr på tingene. Med sig har de selvfølgelig også elefanten Bodil, hele familiens gamle krammedyr, som pludselig kommer til at spille en hovedrolle, da hun bliver inddraget i en af de ivrige terapeuters selvopfundne vikinge-øvelser. Og hjælper terapien ikke på sammenholdet, så sker der til gengæld noget, når det er Bodils liv der er på spil!

Manuskriptet er skrevet af Gitte Løkkegaard og Martin Miehe-Renard. Filmen instrueres af Martin Miehe-Renard og har udover de fire børn, Martin Brygmann og Thomas Bo Larsen på plakaten. 

Det er bl.a den lokale filmfond FilmFyn, der har støttet produktionen. Det samme har TV2 Danmark og Det Danske Filminstituts Markedsordning. 

Anbefalet til dig