Fed sport i hele det østjyske

Af: Kasper

|

02/01/2019

Er du bosat i Horsens eller omegn, så befinder du dig i en ganske central del af vores kongerige.

Mest læste i dag

Fra Horsens er det nemt at komme i alle retninger, og der vil altid være en relativt overkommelig afstand, uagtet hvor turen går der. Derudover har området et virkelig fedt sportsliv.

Du er vild med at åbne mobilen som det første om morgenen, fordi du skal tjekke dine nyheder om sport. Du har allerede tjekket alt på Fodboldnyheder.dk, og ved, at der venter en dag, hvor du i alle dine pauser vil gøre det samme løbende. Så ved du nok også, at sporten i Østjylland er til at mærke, og der er masser at følge med i.

Masser af Superligafodbold

Hvis man er vild med fodbold og godt kan lide at følge med i den hjemlige liga, så er Østjylland det absolut bedste område at befinde sig. Her finder du nemlig flest kampe på mindst plads, og så er der tilmed også en hel del førstedivisionsfodbold i nærheden. Først og fremmest klarer de gule fra AC Horsens sig jo ganske glimrende.

De har med et meget småt budget formået at skaffe sig en fast plads i det fineste selskab og har endda været med i mesterskabsspillet, hvilket må siges at være dybt imponerende for en klub med så få midler.

Derudover finder du selvfølgelig AGF, som er den største jyske klub, når man kigger lidt tilbage i historien. Aarhus-klubben har haft mange svære år, men i øjeblikket spår mange en lidt lysere fremtid. Også Randers har et hold i den bedste danske række, og det er derfor ikke svært at finde superligabold i området.

Silkeborg, som sidste år rykkede ud, er ligeledes en klub med store ambitioner, og som i mange år også har været med i det fine selskab. Men det nye stadion på Søhøjlandet skal vi nok også forvente at se de røde tilbage i den bedste række inden så mange år. Dermed vil der altså være hele fire østjyske klubber.

Basketball

Basketball er en lidt sjov størrelse i Danmark, for faktisk har vi mange dygtige spillere, og interessen er ganske stor for spillet. Det er dog lidt som om, det er en sportsgren, som udelukkende ses af entusiasterne, selvom det egentlig er en ganske publikumsvenlig sport.

Aarhus og Horsens er de absolut to førende byer i Danmark, og det gør det selvfølgelig ikke mindre oplagt og sjovt at følge med i basketball-ligaen herhjemme, hvis man kommer fra Horsens-området.

Lokalsporten

Vil du gerne have sport helt ind under fingerneglene, så er det også en mulighed at engagere sig i lokalsport. I og i nærheden af Horsens findes der mange lokale klubber, hvor frivillige hver dag gør en stor indsats for, at tingene kan løbe rundt. Har man tiden, er det utrolig givtigt at blive frivillig, og man oplever ovenikøbet at møde nye mennesker og se nogle nye perspektiver. Det kan varmt anbefales, hvis man gerne vil have lidt mere med sport at gøre.

Anbefalet til dig