Find underbukser i disse tre bæredygtige materialer

Skal du finde et par bæredygtige underbukser i dag? Få et overblik over de tre mest normale materialer i underbukser i dag, og bliv klogere på, hvad du skal vælge. Hold især øje med underbukser i mikrofiber, da de er lavet af bæredygtige fibre fra kvast og rester fra træer. Dertil er de særligt bløde og behagelige.

Mest læste i dag

Sponsoreret indhold

Det er ofte svært at finde de rigtige, bæredygtige underbukser til manden, der har alt. Enten går de i stykker efter bare et år i brug, eller også må du købe mange underbukser for at undgå generelt slid. Finder du derimod de helt rigtige bæredygtige underbukser til mænd, vil du i fremtiden købe dem, der sidder godt, og beholde dem i meget længere tid.

Rundt omkring i Danmark er der kommet større fokus på bæredygtige materialer, og vigtigheden af, at tøjet kan holde i længere tid. På den måde sænkes vores forbrug af de ressourcer som jorden ikke har uendeligt af. Vær derfor opmærksom på valget af dit materiale.

Fokuser på dit yndlingsmateriale

Du står med underbukserne nede i butikken, men er lidt usikker på hvilket materiale, det er. Hvad er de egentlig lavet af? Og hvilket materiale skal du så vælge dine underbukser i?

Underbuksernes materialer kan vi opdele i tre grupper:

  • Bomuld
  • Blandingsbomuld
  • Mikrofiber (Polyester, Modal, Tencel. etc.)

 Underbukser af bomuld

Bomuld er det mest populære materiale til underbukser, fordi det absorberer godt, og er åndbart. Men vær opmærksom på, at kvaliteten varierer meget indenfor bomuld, både m.h.t. udseende, og hvordan stoffet føles. Du kan købe utroligt billige- og utroligt dyre underbukser af bomuld. Forskellen er stor på dem, så udvælg nøje dine næste par bomuldsunderbukser.

Underbukser af blandingsbomuld

De fleste underbukser er lavet af blandingsbomuld. Selvom der står 100 % bomuld, behøver det ikke være det. 97 % bomuldsunderbukser kan på lovlig vis blive kaldt 100 %. Det er ofte pga. ønsket til at tilføre elastiske fibre, f.eks. i toppen af underbukserne, der giver dem den betegnelse.

 Underbukser af mikrofiber

Mikrofiber kommer fra stoffer som det syntetiske polyester og de naturlige Modal og Tencel. Både Modal og Tencel er bæredygtige fibre lavet af kvast og rester fra træer. Alle underbukser af mikrofiber, lige meget stoffet, føles begge blødere end bomuld, og er meget lette. For dig med den gode samvittighed og grønne bevidsthed, gælder det materialet.

Læs mere om, hvordan du kan finde de bedste kvalitets underbukser til en travl hverdag i denne guide.

Anbefalet til dig