Første navn på plakaten er klar: Nephew åbner Jelling Musikfestival 2019

Kort & Godt
Pressefoto: Nephew
Når Jelling Musikfestival vender tilbage den 29. maj 2019, så er det med rockbandet Nephew som åbningsnavn.

Mest læste i dag

Tidligere i år vendte det danske rockband Nephew tilbage efter en pause på fem år. Til næste år begynder de en arena-tour i Danmark, hvor de blandt andet kommet forbi Spektrum i Vejle, men det er ikke det eneste sted, de kommer til at spille i Vejle Kommune.

Det er nemlig lige blevet offentliggjort i en pressemeddelelse, at Nephew med Simon Kvamm i front, skal åbne Jelling Musikfestival, og dermed har festivalen fået sat navn på det første band på plakaten.

Når Nephew går på scenen onsdag den 29. maj, er det seks år siden, at bandet sidst spillede på Jelling Musikfestival. Der er sket flere ændringer siden bandet sidst var på besøg. De har fået et nyt medlem i form af Marie Højlund, og så har de udgivet et nyt album, Ring-I-Ring.

På trods af en pause på fem år, er der ingen der har glemt det succesfulde bandt, der tidligere på året kunne melde fuldstændig udsolgt til deres koncerter i både Herning og København.

Billetsalget starter den 1. december

Det har indtil videre ikke været muligt at købe billetter til Jelling Musikfestival endnu, det plejer de altid at starte i december. I år er ingen undtagelse, og hvis man ønsker at sikre sig en billet til Nephew og resten af Jelling Musikfestival, så skal man slå til lørdag den 1. december.

Her vil prisen for partoutbilletterne ligge på 1325 kroner, men allerede dagen efter vil prisen blive sat op til 1575 kroner. Der er derfor en besparelse på 250 kroner, hvis man vælger at slå til på førstedagen, når billetterne til næste års Jelling Musikfestival sættes fri.

Prisen på billetterne til Jelling Musikfestival stiger løbende i takt med at festivalen nærmer sig, og hvis man skulle vente med at sikre sig sin billet indtil den 1. maj, så skal man lægge 1950 kroner for en partoutbillet.

Er man kun interesseret i at købe billet til onsdagen, hvor Nephew åbner ballet, så koster det 550 kroner fra 1. december til 30. april, og derefter koster det 600 kroner.

 

 

Anbefalet til dig