Forbered dig på vinteren: Vejle Bibliotek åbner sæsonens første nørklecafe mandag d. 20. august

07/08/2018

Henrik Rothenbücher

Vejle Bibliotek afholder sæsonens første nørklecafe mandag d. 20. august fra 15-17. Hver mandag vil du have mulighed for at dele din passion med andre.

Mest læste i dag

Det kom som et chok. Sådan starter den populære sang fra Danseorkestret, men det kunne også være titlen på dette års sommer. Den danske varme har nemlig taget danskerne med bukserne nede, og det var de færreste, der havde forberedt sig på så lang og atypisk en dansk sommer.

Med sådan en sommer er der mange, der frygter at vi skal straffes med en rigtig hård vinter, og hvis det bliver tilfældet, så er der rigtig gode nyheder til dig.

Vejle Bibliotek åbner nemlig for sæsonens første nørklecafe, hvor du har mulighed for at komme ned og hygge dig med andre nørkleelskere.

Mandag d. 20. august åbner cafeen dørene, og du vil hver mandag fra kl. 15-17 have muligheden for at strikke, brodere, hækle eller lave andet håndarbejde med andre ligesindede.

I nørklecafeen er der mulighed for at inspirere hinanden og lære fra sig. Der vil ligeledes sidde folk, der kan hjælpe dig, hvis du hænger fast i dit nørkleri.

Du finder nørklecafeen i noderummet, bagerst i Fløj 2, og det kræver ingen tilmelding at deltage. Du møder blot op mandage i tidsrummet kl. 15-17.

 

Anbefalet til dig