Fotokonkurrence: Fem finalister

Vi har modtaget rigtig mange gode bud på et billede af et af byens vartegn. Vi har nu udvalgt de fem billeder, som vi mener fortjener en plads i finalen. Tusind tak til alle de fotografer, som har deltaget med deres smukke billeder.

Mest læste i dag

Nedenfor præsenteres de fem finalister. Afstemningen foregår på vores Facebook-side. Se mere om konkurrencen på nedenstående link.

De fem finalister er:

Bølgen var et af konkurrencens mest populære vartegn, kun overgået af Vejlefjordbroen. Dette smukke billede er taget og indsendt af Allan Stejner Thomsen 

 

Der blev indsendt mange gode billeder af Vejlefjordbroen i vores konkurrence. Dette billede af Else Marie Jørgensen er dog et af de mere dramatiske og blev udvalgt blandt mere end 20 pletskud af broen.

 

Dette billede af Lene Mossin bruger spejlingen af fra en stille fjord til at skabe en helt unik effekt, som gjorde at billedet også fik en finaleplads.

 

Niels Kobberø Andersen har taget dette flotte billede af Stjernen. Niels er den eneste fotograf, der har fået to billeder med i finalen.

 

Solnedgang over Bølgen. Niels Kobberø Andersen er i finalen med sit andet pletskud.

 

Anbefalet til dig