Gert Eg valgt som ny bestyrelsesformand for DGI Huset Vejle

Kort & Godt
DGI Husets nyudnævnte besyrelsesformand. Foto: DGI Huset Vejle
På et ekstraordinært bestyrelsesmøde udpegede DGI Huset Vejles bestyrelse i aftes Gert Eg som ny bestyrelsesformand for den erhvervsdrivende fond DGI Huset Vejle.

Mest læste i dag

Gert Eg blev i foråret 2019 indvalgt i DGI Huset Vejles bestyrelse og træder altså nu til som bestyrelsesformand, hvor han afløser Thomas Rask Jensen, Vejen, som har varetaget bestyrelsesformandsposten de seneste 2½ år. Sidstnævnte fortsætter som menigt bestyrelsesmedlem.

Om valget som bestyrelsesformand udtaler Gert Eg:

”Bestyrelsen i DGI Huset Vejle kontaktede mig i starten af året og spurgte, om jeg kunne være interesseret i at træde ind i bestyrelsen. Efter at have overvejet det et par dage, valgte jeg at takke ja. Den helt overordnede baggrund for mit beslutning ligger i det forhold, at jeg mener, at jeg kan gøre en forskel for fonden, men der ligger også det i det, at jeg ser hele historien om DGI Huset Vejle som en positiv historie for Vejle, som jeg gerne vil være med til at videreføre," fortæller Gert Eg om at være valgt som bestyrelsesformand. INden han fortsætter:  

"Jeg tror, vi er mange, der kan huske de sidste år af tiden med Idrættens Hus. Når vi sammenligner dengang med den aktivitet og den mangfoldighed, som DGI Huset i dag er præget af, så er det i et og alt en helt igennem positiv historie for Vejle. Den historie vil jeg gerne være med til at videreføre sammen med den øvrige bestyrelse og direktionen, og derfor takkede jeg efter lidt overvejelse ja til bestyrelsens invitation”.

Direktøren glæder sig over valg

DGI Huset Vejles direktør Roland Christiansen glæder sig ligeledes over valget af Gert Eg som bestyrelsesformand:

”Gert Eg bliver med sin professionelle baggrund uden tvivl en gevinst for fonden. Jeg ser imidlertid i lige så høj grad Gerts baggrund i det politiske miljø som en væsentlig kvalitet. Gert har erfaring som både byrådspolitiker og viceborgmester. Han kan med andre ord læse det politiske spil, og så er det jo en ganske særlig styrke, at han har et stort lokalt netværk. Han kender desuden husets historie, og han kender Vejles historie.

Endelig vil Gert med sit overblik og sit rolige gemyt blive en værdifuld sparringspartner for mig som direktør i det daglige. Det er altid som direktion en gevinst at have en kompetent bestyrelsesformand, man løbende kan sparre med og trykprøve sine ideer på”, lyder det slutteligt fra Roland Christiansen.

DGI Huset Vejles bestyrelse består foruden bestyrelsesformand Gert Eg af næstformand Erik Knudsen og af bestyrelsesmedlemmerne Grethe Riber Dam, Mette Ullersted, Michael Hansen, Peter Mortensen og Thomas Rask Jensen. 

 

Anbefalet til dig