Gør dine medarbejdere glade i hverdagen

Kort & Godt
Foto: Shutterstock
Ingen er bedre end det svageste led. Glade medarbejdere er nøglen til succes. Vi kunne fortsætte med at ryste den slags one liners ud af ærmet, for det passer rent faktisk.

Mest læste i dag

Er du chef, leder eller CEO, og har du medarbejdere under dig, så er du helt sikkert klar over det i forvejen. Selvom du er klar over det, kan det være svært at finde på de bedste måder, hvorpå du holder humøret højt hos dine medarbejdere og kollegaer.

Læs med her, og få vores bedste tips.

Ros, ros og ros

Allerførst: Ros dine medarbejdere. Der skal simpelthen så lidt til, og bare en smule ros betyder rigtig meget. Naturligvis skal du ikke rose så ofte og meget, at det får en hul klang, men gør du det bare med en smule tanke bag, kan det med garanti løfte humøret hos dine medarbejdere.

Der er mange forskellige former for ros, og der er mange forskellige typer af medarbejdere. Du kender dine medarbejdere bedst, og du ved garanteret, hvad de foretrækker. Vil de helst have en mail med ros, vil de gerne kaldes ind på dit kontor og få 1:1-ros, eller vil de roses foran deres kolleger? Hav det i baghovedet, når du roser dine medarbejdere.

Fejr mærkedagene

Mærkedage skal fejres, og det skal de også på arbejdspladsen. Med mærkedage mener vi ikke nødvendigvis Valentines Day, men de større højtider som jul og påske skal simpelthen markeres, hvis der er mulighed for det. Hold en fest, giv et påskeæg eller en julegave. Igen: Der skal så lidt til, før dine medarbejdere er klar over, at du tænker på dem.

Lækker frokostordning

Selv når I alle går til pause, er der rum til forkælelse, og her er en frokostordning fra able det helt oplagte bud på hverdagsforkælelse i den sundeste form. Able er leverandør af lækre og fleksible frokostordninger til virksomheder, og samtidig har de tænkt på klimaet. Efter 13 år som en af Danmarks førende leverandører af frokostordninger, har Frokost.dk gentænkt konceptet og skiftet navn til able. Med identitetsskiftet har able fokuseret på bæredygtighed som grundlag for fremtidens frokostordning, og vil være førende i at implementere tiltag i fødevareindustrien, som fokuserer på miljø og klima. De bruger ikke mere emballage end allerhøjst nødvendigt, og de har en generel plantebaseret tilgang til deres mad.

De har forskellige frokostordninger, som let kan tilpasses til lige netop din virksomhed. Vi garanterer glade og tilfredse kollegaer, hvis du bliver kunde hos able.

Sund konkurrence

Igen – du kender dine medarbejdere bedst, men i rigtig mange sammenhænge er gode konkurrencer i et positivt, kollegialt miljø en rigtig god idé til at løfte humøret hos dine medarbejdere. Konkurrencerne kan være vidt forskellige, og de tilpasses let til din virksomhed. De kan enten være relevante for medarbejdernes arbejde, men det kan også være konkurrencer, der intet har med det faglige at gøre. Hvem skaffer flest nye kunder? Hvem skaber det bedste arbejdsmiljø? Hvem svarer hurtigst på mail? Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Anbefalet til dig