Gratis foredrag om at komme sig over psykiske problemer

Kort & Godt
Foto: Shutterstock
På tirsdag har du mulighed for at komme til et gratis recovery-foredrag, hvor du kan få hjælp til, hvordan du skal komme videre efter alvorlige psykiske problemer.

Lige nu læser andre også

Med tiden er det heldigvis blevet et mindre tabu at døje med psykiske lidelser. Det skyldes især, at der har været så meget målrettet opmærksomhed om psykiske problemer, som kan ramme hvem som helst ud af det blå.

Der er masser af hjælp til, hvad man kan gøre, hvis man er ramt af psykiske problemer, men hvad kan man gøre, når man skal komme sig fra de alvorlige psykiske problemer. Det kan man få hjælp til i et gratis foredrag med Karin Monberg på tirsdag den 20. november i Foreningernes Hus Vejle.

Formålet med foredraget er at give de rette værktøjer til, hvordan man kommer videre i livet, hvis man har været ramt af psykiske problemer. Hvordan man kan arbejde ud fra dine drømme i livet, finde relationer og mening i dit liv, samt hjælp til at undersøge og håndtere dine mareridt.

I løbet af aftenen vil der være korte oplæg om recovery, og øvelser i at arbejde med personcentreret planlægning.

Foredraget begynder klokken 19:00 og det løber til klokken 21:00. Det er gratis at deltage, men det kræver tilmelding på enten telefon: 21268228 eller email: vejle@bedrepsykiatri.dk.

 

Anbefalet til dig