Hvordan bliver sommervejret i Vejle?

03/07/2019

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Shutterstock
Her på Vejle24 tager vi temperaturen på sommervejret for denne uge og uge 28, da mange har fri i disse uger, og det derfor er det godt at vide, om man skal holde ferien ude eller inde.

Mest læste i dag

Hvordan bliver vejret i denne uge? Hvis du er en af dem der skal holde din ferie i Danmark, så kig med her og se, hvordan du kan bruge ugen. Vi giver dig nemlig overblik over denne uger vejr.

Uge 30

I uge 30 bliver vejret rimelig godt her i Vejle.

I dag, mandag den 22. juli kommer temperaturen helt op på 22 grader, og vi får en let vind. Der vil komme enkelte byger.

Den 23. juli er vinden stadig let og temperaturen ligger stadig på 22 om dagen og 11 om natten. Denne dag holder det dog tørt.

Den 24. juli når vi op på 22 grader, og der begynder at blive varmere om natten, hvor vi når op på 14 grader. Dagen bliver uden byger, og der kommer jævn vind.

Om torsdagen den 25. juli får vi 23 grader om dagen og 24 grader om natten. Vinden bliver frisk, så det er måske lidt for blæsende til at tage på stranden.

I weekenden den 26. juli falder graderne til 22 om dagen og 14 om natten og vi får en jævn vind. Til gengæld bliver det fra en skyfri himmel.   

Den 27. Kommer skyerne tilbage, og vi får 22 grader om dagen og 14 om aftenen. Vi får en jævn vind.

Ugen sluttes af med den højeste temperatur denne uge. Søndag den 28. juli får vi hele 25 grader om dagen. Vinden bliver let. Så den dag er den oplagte tur til stranden, som også er en dejlig måde at slutte ugen af på.

 

 

Anbefalet til dig