Ikonisk Aarhus-apotek flytter ind i Magasin

Kort & Godt
Fra i dag kan man også købe Panodiler og plastre i Magasin, der netop har fået eget apotek. Foto: Magasin du Nord
Mandag åbner et nyt apotek i Magasin i Aarhus, der skal gøre det endnu nemmere for aarhusianerne at handle lægemidler, kosttilskud og plejeprodukter. Apoteket på hele 55 kvadratmeter får placering i stueetagen ved indgangen fra Lille Torv.

Lige nu læser andre også

Nu bliver det muligt at handle lægemidler, kosttilskud og få fornyet recepter i Magasin, når Aarhus Løve Apotek udvider med en filial i stormagasinet. Afdelingen skal gøre det endnu nemmere for aarhusianerne at få fat i blandt andet receptpligtig medicin samt sundheds- og plejeprodukter.

"Vi glæder os rigtig meget til at åbne en helt ny apotekerafdeling i Magasin. Det giver os mulighed for at nå ud til nogle helt andre typer kunder, end vi er vant til. Samtidig er det vigtigt for os at signalere, at man både kan benytte apoteket i forbindelse med sygdom, hvor man måske har behov for receptpligtig medicin, men også til helt almindelige hverdagsbehov fx i form af hudplejeprodukter og kosttilskud. Og så er afdelingen bare blevet enorm flot, så vi glæder vi os meget til at vise den frem," siger apoteker hos Aarhus Løve Apotek, Marianne Schmidt, der er ejer af den nye afdeling i Magasin.

Hos Magasin i Aarhus glæder man sig over, at det nu er muligt at tilbyde et helt nyt varesortiment i stormagasinets lokaler:

"Det giver utrolig god mening at åbne et apotek i Magasin. Vores kunder kan i forvejen købe alt fra mad og kaffe til boligtilbehør, tøj og sko i forretningen, så hvorfor ikke også gøre det muligt at købe lægemidler og få fornyet recepter. Det dygtige personale i apoteket står selvfølgelig klar med professionel vejledning og gode råd, så vi kan hjælpe vores kunder på bedst mulig vis," siger forretningschef i Magasin Aarhus Suzan Papuga i en pressemeddelelse.

Det nye apotek råder over hele 55 kvadratmeter og får en central placering i Magasin ved indgangen fra Lille Torv, hvor Lagkagehuset også holder til.

 

Anbefalet til dig