Indbrud hos Blue City Vejle

Indbrud i Blue City - Foto: Jonas Bak Poulsen/Facebook
ADVARSEL! Større parti iPhones stjålet og sendt i omløb. Her til aften kan butikschef hos Blue City, Jonas Bak Poulsen, berette, at butikken er blevet udsat for indbrud i nat. Blue City ligger i den gamle Blockbuster-butik på dæmningen. Herfra sælger den både nyt og brugt it-udstyr og smartphones.

Mest læste i dag

I et opslag tirsdag aften i Facebookgruppen: Facebook Vejle, skriver butikschef Jonas Bak Poulsen følgende: "Vi har desværre i nat været udsat for et indbrud i en af vores butikker, og der er stjålet en større mængde iPhones af følgende modeller: iPhone X, iPhone 8, iPhone 7, iPhone 6s og iPhone 6."

Der er ifølge Jonas Bak Poulsen stor sandsynlighed for at netop disse iPhones vil blive sat til salg på det private marked (DBA, Gul & Gratis, diverse salgsgrupper på de sociale medier m.fl., red.) i de kommende dage og uger.

Løb endelig ikke nogen risiko

Der kan være store risici forbundet ved at købe bl.a. iPhones brugt på det private marked. Det er svært at vide sig sikker på, om en vare er meldt stjålet eller ej. Skulle man komme til at erhverve sig en af de stjålne iPhones fra Blue City Vejle de næste dage eller uger, vil man opleve, at telefonen er blokeret. Telefonerne kan blokeres, da Blue City stadig har samtlige telefoners IMEI-numre (telefonens cpr-nummer, red.)

Telefonerne er ubrugelige og derfor uden nævneværdig værdi. Derfor står Blue City også klar med en hjælpende hånd, hvis du står overfor at skulle investere i en ny brugt iPhone. Ifølge opslaget i Facebook Vejle laver Blue City gerne et tyveritjek. Man skal blot kontakte én af Blue Citys syv fysiske butikker eller deres kundeservice på telefon: 78756535 eller på mail: kundeservice@bluecity.dk - også selvom man ikke køber sin iPhone hos Blue City Vejle.

Se hele opslaget her:

 

 

 

Anbefalet til dig