Interview: Uvidende Allan nøgendatede Ubåds-Madsens unge penneven

Foto: Per Arnesen / TV 2 Danmark
I denne uges afsnit af Date mig nøgen møder vi Allan, som slår et slag for at man ikke skal være kritisk over for sin krop. Både store kvinder og mindre kvinder falder i Allans smag. Han ender på date med Cammilla, som har en fortid med ubådsmorderen, Peter Madsen. Vi har talt med Allan om oplevelsen.

Mest læste i dag

Allan Lee Pedersen var nøgen på tv i bedste sendetid, men det var slet ikke det, som der i denne omgang træk overskrifterne. Allan endte nemlig på date med den unge pige, Cammilla Kürstein, som også er kendt som pigen, der fik tatoveret en hilsen fra ubådsmorderen på sin arm. Vi har talt med Allan om hele oplevelsen.

Hjælp fra skipper

Allan Lee Pedersen arbejder på havet, og kom med i Date mig nøgen efter, at han sendte en ansøgning over nettet. Dog måtte han have hjælp fra sin skipper til at sende den inde fra land, fordi han var til søs, og der var ikke godt nok internet på havet.

”Min skipper han var på land, så det ville han sgu gerne gøre. Han synes det var sjovt. I det hele taget har reaktionerne været gode. Folk synes, at afsnittet var sjovt,” fortæller en glad Allan.

Man kan elske alle typer

Allans begrundelse for at melde sig til programmet var at bryde nogle grænser:

”Jeg ville vise Danmark, at man kan sgu godt elske alle typer, og man behøver ikke at være så kritisk over for dem, der har det svært. Jeg har nogle præferencer for, hvad jeg tænder på, og jeg kan sgu godt lide nogle store damer.  Det synes jeg sgu er lækkert. Også selvom jeg er en tynd fyr. Og jeg ved fra mange af mine venner, at det kunne overhovedet ikke komme på tale for dem, at skulle have noget seksuelt med en stor kvinde, for de kan slet se det sexede i det,” fortæller Allan, inden han uddyber:

”Men det synes jeg sgu er forkert, for der er sgu meget at være taknemlig for der. Både med at der er noget gods på dem, og det giver jo lidt at holde i, og så er der også bare mere at holde om, når man står og krammer. Og det er bare meget mere behageligt, end hvis man har fat i en tynd.”

Valgte tynd pige

I programmet hører man, at Allan netop nævner sine præferencer for de større kvinder, og han er også meget rosende over for en af de større kvinder i programmet, som i sidste ende står tilbage, som en af de to sidste, Allan kan vælge i mellem. Alligevel falder valget på den noget slankere Cammilla:

”Jeg kan sgu også godt lide de tynde, men det sidste endte simpelthen ud i, hvem der smilede mest til mig, og hvem jeg kunne skabe en god øjenkontakt med, og Cammilla hun smilede jo bare, og brød ikke rigtig øjenkontakten, mens Mie var mere tilbageholdende. Den gnist der opstår mellem to mennesker i øjnene, den var der ikke ved Mie,” udtaler Allan.

Pisse sjov date

Som man kan fornemme i programmet, så var der god kemi mellem Allan og Cammilla, og de har det virkeligt sjovt på daten.

”Daten var pisse sjov. Jeg havde lidt godt læst hende, hvordan hun var. Jeg vidste ikke helt, hvor gammel hun var, så da fandt ud af hun var 18, der tænkte jeg, at hvordan jeg selv var på den alder. Det var ikke sådan. Det er meget lidt bekendtskab, som jeg har stiftet med sjællændere, men hun var rimelig vild og meget ligetil,” siger Allan.

Ingen kontakt mere

Selvom det var en både god og sjov date, så taler Allan ikke med Cammilla længere. Det er der flere grunde til. Både fordi han har været på vandet siden, han kom tilbage fra programmet, og der kan det være svært at holde kontakt, når man er ude til søs. Men han mistede også interessen, da han tænker sig om:

”Det endte lidt, da jeg hen i mod natten fandt ud af, hvordan hun var. Hun havde truffet nogle dumme beslutninger gennem sit liv,” fortæller Allan og uddyber:

”Hun har en tatovering på sin arm, der refererer til Peter Madsen, men jeg er ret sikker på, at det var før, at han blev til ubåds-Madsen. Hun havde været med til noget raketcamp for unge, men stadigvæk har jeg det svært med, at hun opretholder en kontakt med ham efterfølgende,” udtaler Allan, der dog stadig har lidt svært ved at finde hoved og hale i historien:

”Men jeg kan ikke finde ud af det. Jeg tror måske bare, at hun har siddet og løjet over for mig. Hun fortæller, at hun gennem den camp stiftede kontakt med ham, fordi hun havde nogle problemer, som han gav hende nogle svar på. Det synes jeg, var lidt underligt. Jeg fik også at vide af en af tilrettelæggerne, at under castingen, der havde hun ikke tatoveringen, men da hun så kommer til selve showet, så er tatoveringer på hendes arm. Så det er jo også lidt mærkeligt.

Foto: Privatfoto. Allan til søs.

Kun venskab med Peter Madsen

Hele hyret med Peter Madsen skabte lidt forvirring i Allans hoved, men samtidig vil han gerne have en hyggelig aften.

”Det skal forstås mest som et venskab af en art. Jeg fandt ud af det, da vi var færdige med daten. Og skulle have noget at spise, og så fortalte hun mig det. Jeg spurgte ind til, hvad fanden det egentligt er der står. Det var sådan der står jo ”Kærlig hilsen din Peter” og så stillede jeg spørgsmål til, om det var den Peter Madsen,” fortæller Allan, inden han uddyber:

”Men det at hun får den tatoveret. Det begynder at sætte nogle tanker i mig, men jeg sætter det til side, og så vil jeg bare have en hyggelig aften.”

Smaddersød pige

På trods af at Cammilla havde en broget fortid, så har Allan kun pæne ting at sige om hende:

”Hun er smaddersød og mega venlig, og vi voldhyggede os. Og jeg var interesseret i at vide mere om hende. Også for at få afklaret, om jeg ville mere med hende,” siger Allan.

I slutningen af programmet er det kun Cammilla der sidder i sofaen, da der skal gøres status over daten. Det er dog fordi, at Allan er til søs. Og her virker Allan interesseret i at se Cammilla igen. Selv udtaler han:

”Det ville jeg sgu også. Hvis jeg bare kunne se bort fra, at hun ville noget mere end at være venner. Hendes ambitioner når ikke helt mine standarder. Jeg ved jo ikke, hvad det er for noget med Cammilla og Peter Madsen. Hun gav udtryk for, at de bare var pennevenner. Det var underligt, at hun var interesseret i det. Hun er en sød person, men hun har bare været uheldig med sin nysgerrighed,” fortæller Allan og uddyber:

”Jeg finder også ud af, at hun er stor Rasmus Palludan-elsker. Og fair nok, at man har sine politiske holdninger. Men at gå rundt og kaste med Koranen – det er fandeme at friste skæbnen. Men ud over det så er hun smaddersød. Det var en superhyggelig date, men det gik sgu ikke.”

Mange tilbud fra kvinder

I fremtiden vil Allan gerne finde en sød og ambitiøs kvinde, som har håb, drømme og meninger. Han vil rigtig gerne finde en, der kan give ham modspil. Men med det arbejde han har, så bliver det hurtigt svært. Når han endelig er hjemme, vil han gerne slappe af og se sine venner, og også gerne sine forældre, og så er tiden jo hurtigt brugt op.

Selvom programmet ikke er sendt på tv endnu, så har Allan allerede fået mange henvendelser. Da snigpremieren var kommet på, så begyndte beskederne at tikke ind.

”Altså der er en del kvinder, der har henvendt sig til mig efter programmet. Og det er selvfølgelig rart. Dem prøver jeg da også at lære at kende gennem tekst. Men det er bare svært. Jeg ved sgu ikke om jeg gider. De virker alle sammen søde,” fortæller Allan og fortsætter:

”Men det er sgu svært. Jeg har stiftet bekendtskab med nogen, for eksempel Cammilla, der troede jeg sgu, at der var noget sødt, men det gik sgu ikke. Men så mødte jeg en anden en, men der manglede jeg modspil, og det var ligesom at have en hundehvalp rendende. Jeg ved fandeme ikke hvor jeg skal finde dem hende. På arbejdsmarkedet – men de er ikke ude på havet,” fortæller Allan der dog er virkelig glad for sin deltagelse i Date mig nøgen:

”Jeg prøvede fandeme også at gøre mig umage i programmet, og få min fjollede humor ind. Og så er jeg bare glad for, at der er så mange kvinder, der skriver til mig, som er glade for, at jeg godt kan se skønheden på trods af de ekstra kilo,” slutter Allan af.

Vi har forsøgt, at få kontakt med Cammilla Kürstein, men hun har ikke vendt tilbage på vores henvendelse.

Anbefalet til dig