Kaffebar udvider blot fire måneder efter åbning: Nu serveres kaffen også med udsigt over Aalborgs tage

En kop varm kaffe gør slet ikke udsigten over Aalborg dårligere. Foto: Magasin
Siden den populære kaffebar Coffee Ten åbnede i Magasin den 1. maj, har aalborgenserne taget så godt imod konceptet, at Coffee Ten nu udvider med ny kaffebar på terrassen på 2. etage. Den nye kaffebar indvies i dag med nyt, prisvenligt menukort.

Mest læste i dag

Kaffe til 10 kroner. Det er næsten for godt til at være sandt, men alligevel konceptet bag Coffee Ten, som blev indviet i Magasin Aalborg i maj måned i år. Kvalitetskaffe til en fordelagtig pris har vist sig at falde i nordjydernes smag, og derfor udvider Coffee Ten med ny kaffebar på Magasins terrasse på 2. etage:

"Vi er utrolig glade for den store opbakning, vi har fået, siden vi slog dørene op i maj måned og solgte den første kop kaffe. Siden er det gået stærkt, og vi ser derfor et stort potentiale i at udvide til Magasins terrasse og byde vores kunder på kvalitetskaffe inde såvel som ude," fortæller Thomas Busch fra Coffee Ten.

Magasins terrasse ligger på 2. etage i forlængelse af boligafdelingen. Her er det muligt at få frisk luft og nu også lette frokostretter med vine og kolde drikkevarer fra Coffee Tens nye menukort, som afspejler konceptets fordelagtige priser:

"I forbindelse med udvidelsen vil vi gerne forkæle vores kunder, og derfor har vi valgt at udvide vores sortiment til nu også at indeholde lette frokostretter, kolde drikke og vine til rigtig gode priser. Kaffen er stadig af den velkendte kvalitet, som man kender fra 1. etage," siger Thomas Busch.

I Magasin glæder man sig over Coffee Tens forrygende start, og ser det som et naturligt næste skridt at udvide de butikker, kunderne viser størst interesse for:

"Vi holder løbende skarpt øje med vores kunders adfærd og besøgsmønstre, så vi fortsat kan optimere udvalget og den overordnede oplevelse, når man besøger Magasin. Vi kommer bestemt ikke udenom, at Coffee Ten har været en succes fra start, og det glæder os derfor, at vi nu kan udvide konceptet og tilbyde aalborgenserne endnu flere kvalitetsoplevelser i forretningen," siger Tina Mikkelsen, Store Manager i Magasin Aalborg.
 

 

Anbefalet til dig