Kæmpenavne til Rock i Byparken 2019

Rock i Byparken 2019
Vejle Musikteater har netop offentliggjort navnene til Rock i Byparken 2019, og du kan godt begynde at glæde dig, hvis du er til de absolut største navne i Danmark.

Mest læste i dag

Da Rock i Byparken 2018 fandt sted i løbet af tre fredage i august, blev der hurtigt solgt ud af de populære partout-billetter. Dette skyldes et fantastisk program, hvor de til den sidste fredag havde Scarlett Pleasure samt Nik og Jay på scenen.

I 2019 forsøger Vejle Musikteater at overgå sig selv, og de har netop udgivet programmet, der tæller flere af de største navne i Danmark.

Så ledes vil man tre fredage i Byparken kunne opleve følgende kunstnere.

Fredag den 16. august: Karl William, Anne Sanne Lis.

Fredag den 23. august: Queen Machine, D-A-D.

Fredag den 30. august: Medina, Suspekt.

Det er nogle af de absolut hotteste navne, som Vejle Musikteater henter til Vejle i løbet af august, hvor især den sidste koncert fredag den 30. august byder på et stjernespækket line-up, når Medina og Suspekt kommer til byen.

Publikum har været med til at bestemme programmet

Vejle Musikteater gør en dyd ud af at tilfredsstille de mange publikummer, der besøger Rock I Byparken år efter år. Derfor har det også været muligt for publikum at komme med forslag til, hvem der skal på scenen til Rock i Byparken 2019.

”Det er som altid et spændende puslespil at få til at gå op, men vi bestræber os på at imødekomme publikums ønsker. En stor tak skal derfor igen lyde til publikum, som kom med fantastisk inspiration og ønsker til årets program,” udtaler Toni Lee Larsen, direktør i Vejle Musikteater, der mener, at en partoutbillet kunne være en fantastisk julegave.

”Vi er så glade for at vi i både 2016, 2017 og 2018 kunne melde udsolgt til Rock i Byparken, i de flotte rammer i Vejle. Lige nu er der allerede solgt godt 30 % af alle partoutbilletter, og det inden at vi offentliggjorde musikprogrammet for 2019. Jeg håber at billetterne til Rock i Byparken 2019 bliver et varmt emne som julegave, og kommer til at ligge under lige så mange juletræer i år, som sidste år”, lyder det fra direktøren.

I dag starter salget af enkeltbilletter, og de kan købes via Vejle Musikteaters hjemmeside.

 

Anbefalet til dig