Sommetider kan der dog også sagtens være andre naturmedicinske former, som kan være effektive.
Langt de fleste mennesker bliver hurtigt raske igen efter sygdom. Det er enten noget, kroppen bearbejder selv, eller også får man en form for medicin, som slår sygdommen ned, så man igen har det ligesom før. Sommetider er det dog desværre ikke tilfældet, og så er man måske nødt til at kigge lidt mere alternative veje.
Det kan eksempelvis være med cannabisolie, som i nogle former er blevet lovligt i de senere år. Det skyldes, at det er blevet bevist, at cannabis kan have en positiv effekt på en lang række sygdomme, hvis det tages på den rigtige måde og selvfølgelig også i de rette doser.
Overvejer du at prøve cannabisolie? I så fald bør du selvfølgelig sætte dig rigtig godt og grundigt ind i tingene først. Det kan både fungere lindrende mod mentale og fysiske lidelser, men det er ikke i alle tilfælde, at man bare selv kan finde frem til det rette prædikat. Her skal man spørge eksperter til råds eller læse op på de forskellige produkters virkning, så man har bedre forudsætninger for at få den ønskede virkning af det.
Ikke det samme som at ryge hash
Det skal slås fast med det samme, at cannabisolie i medicinsk form langt fra er det samme som at ryge hash. Olien er en lovlig medicinsk form, som ikke påvirker kroppen på samme måde som rygning gør. Det har dog nogle af de samme indholdsstoffer, som kan virke måde smertelindrende og særdeles afstressende for kroppen.
Før du overvejer brugen af olien, bør du overveje, om det er noget, du reelt har brug for. Hvis man lider af en sygdom, hvor man har prøvet lidt af hvert, men symptomerne stadig er tydeligt til stede, kan det være en måde at komme videre og prøve noget nyt i forsøget på at få det bedre.
Nåle mod smerter
Også akupunktur er meget populært, selvom det selvfølgelig ikke er en helt ny form for behandling. Nålene kan gives på forskellige måder, og ifølge lægevidenskaben vil det typisk virke som lokal behandling, hvor man sætter nålene i de steder, hvor smerterne er, eller i de omkringlæggende muskelgrupper.
Andre bruger akupunktur mere åndeligt, hvor man eksempelvis sætter nåle i ører eller tæer, fordi nogle punkter har en forbindelse til de steder, hvor man mærker smerterne.