Nu får ældre og andre brugere af Madservice flere valgmuligheder

Kort & Godt
Ældre, syge og handicappede - samt visiterede - har mulighed for at få bragt mad ud fra Esbjerg Kommunes leverandører. Foto: Shutterstock
Esbjerg Kommune har netop godkendt Den Røde Okse og Årre Kro som nye leverandører af madservice. Det betyder, at borgere i Esbjerg Kommune, der er visiteret til madservice, fremover kan vælge mellem fire forskellige leverandører.

Lige nu læser andre også

To nye leverandører, Den Røde Okse og Årre Kro, er netop blevet godkendt til at levere mad til borgere i Esbjerg Kommune, som er visiteret til madservice. Er man visiteret til madservice, kan man derfor nu vælge mellem fire forskellige leverandører: Det Danske Madhus A/S, Den Røde Okse, Årre Kro og Esbjerg Kommunes Madservice.

Direktør for Sundhed & Omsorg i Esbjerg Kommune, Arne Nikolajsen, glæder sig over, at kommunen nu igen kan tilbyde et bredt udvalg af leverandører af madservice, efter at Renés Køkken har meddelt, at de stopper som leverandør, og oplyser:

"Vi er i fuld gang med at kontakte de ca. 140 borgere, der frem til nu har fået leveret mad fra Renés Køkken, med tilbud om at vælge en ny leverandør af madservice. Halvdelen af de berørte borgere har allerede valgt en anden leverandør. Skulle de ønske at vælge om, nu hvor der er kommet flere leverandører til, er de velkomne til at kontakte vores Visitation. Når vi ringer til de resterende borgere, vil de selvfølgelig få valget mellem alle de fire leverandører af madservice, som vi har nu," siger direktør Arne Nikolajsen.

Ønsker man at skifte leverandør af madservice, kan man kontakte Sundhed & Omsorg, Visitationen, på tlf. 76 16 38 60. Visitationen kan også oplyse nærmere om tilbuddet fra de forskellige leverandører.

Anbefalet til dig