Nu udlejes sidste etape af Nørresundby Havnefront

Af: Helge Rahbek

|

01/02/2019

Den gamle slagterigrund i Nørresundby har de sidste mange år oplevet en eksplosion af nye boliger, og færdiggørelsen af området på solsiden af Limfjorden nærmer sig.

Lige nu læser andre også

Lærernes Pension, der står for de mere end 11.000 nybyggede m2 i området, fuldender nu deres projekt med i alt 143 lejeboliger kaldet Nørresundby Havnefront.

”Med Nørresundby Havnefront og Østeråparken på det gamle godsbaneterræn kan vi tilbyde mere end 300 boliger til familier, enlige og studerende i Aalborg. Det er en by i positiv udvikling, og vi kan hermed kombinere et stort boligtilbud med et godt, langsigtet afkast til gavn for vores medlemmer,” siger Maria Mørch, projektleder for Ejendomme i Lærernes Pension.

Første åbent hus den 3. februar

Første etape af Nørresundby Havnefront er allerede fuldt udlejet, og DEAS sætter nu gang i udlejningen af sidste etape. Det sker med åbent hus søndag den 3. februar 2019, hvor det vil være muligt at skrive sig op til de 70 nye lejligheder.

”Boligerne har en attraktiv placering med kort afstand til midtbyen, Limfjorden og Nørresundby havnefront,” siger Maivi Herup, udlejningschef i DEAS, der står for udlejningen af de 143 nye boliger samt den efterfølgende administration.

Den 15. juni 2019 kan de nye beboere flytte ind på Laurits Hauges Vej 2, 4 og 8. Her finder interesserede både 2-, 3- og 4-værelseslejligheder på 58-102 m2.

Efter planen er hele området færdigudviklet til sommer.

Udeliv i fokus

Beboerne får rig mulighed for at nyde udelivet, da alle lejligheder har syd- eller vestvendt terrasse eller altan. Der er samtidig fælles tagterrasser, og der etableres en sansehave i gårdrummet med forskellige dufte og farvemæssig variation hen over året.

Åbent hus

Søndag den 3. februar 2019 kl. 14.00 på Laurits Hauges Vej 8C, 3. sal, lejlighed 4. Læs mere på www.nørresundbyhavnefront.dk

Anbefalet til dig