Ny superfærge ankommer til Aarhus

21/02/2019

Helge Rahbek

Efter sin 20.000 kilometer lange tur fra Perth i Australien ankommer Molslinjens nye superfærge, Express 4, til Aarhus på søndag den 24. februar cirka 11.30.

Mest læste i dag

Bag sig har færgen en cirka 20.000 kilometer lang rejse. Fra vestkysten af Australien over det indiske Ocean, gennem Suez-kanalen og videre gennem Middelhavet og den engelske kanal, før den runder Skagen og lægger til havn i Aarhus.

Den forventede ankomst til Aarhus Havn er på søndag den 24. februar klokken 11.30. Der vil være fine billedmuligheder på havnen, ligesom der vil være mujlighed for at snakke med repræsentanter for Molslinjen, oplyser færgeselskabet i en pressemeddelelse.

”Express 4 skal sikre, at vi har den fornødne kapacitet på Kattegat, når vi har afgivet Express 1 og Max Mols til operationen på Bornholm”, forklarer Molslinjens administrerende direktør, Carsten Jensen.

Express 4 forventes sat i drift på ruten mellem Aarhus og Odden medio marts. Molslinjen vil således have tre af verdens største katamaran-færger i drift på Kattegat.

Anbefalet til dig