Officielt: stor fynsk festival solgt

Kort & Godt
Foto: Morten Rygaard / Tinderbox
Superstruct Entertainment har investeret i og indgået et nyt partnerskab med Down The Drain Group, som bl.a. står bag den aarhusianske festival Northside.

Mest læste i dag

Down The Drain Group står bag en række af Danmarks største festivaler, herunder NorthSide, Tinderbox, og en række andre koncertoplevelser via Down The Drain Concerts, der arrangerer mere end 200 koncerter årligt.

“Vi er stolte over de oplevelser, vi igennem årene har givet vores gæster med både koncerter og festivaler, siden vi etablerede eventyret med den første NorthSide i 2010. Og vi er stadigvæk kun lige begyndt. Vores ambition er at være en del af den absolutte verdenselite, når det handler om musikoplevelser. Med Superstruct som partner, kan vi matche verdens største arrangører og festivaler, og tiltrække de allerstørste artister til vores arrangementer”, siger Brian Nielsen, CEO i Down The Drain Group.

“Superstruct repræsenterer de styrker og værdier, vi værdsætter som virksomhed, og som vi skaber vores festivaler ud fra. Vi kan med andre ord ikke forestille os et bedre match. Vi går en ambitiøs og spændende fremtid i møde med det nye samarbejde”, konstaterer Brian Nielsen.

“Down The Drain teamet har bygget en imponerende platform og serie af events over de seneste 9 år, og vi ser frem til at kombinere vores ekspertise med de stærke brands og tage virksomheden til et endnu højere niveau”, siger James Barton, CEO i Superstruct

Ifølge aftalen, vil den daglige ledelse af Down The Drain Group fortsat blive varetaget af Brian Nielsen, Flemming Myllerup og Mads Sørensen.

Superstruct Entertainment

Superstruct Entertainment, bakket op af Providence Equity Partners, er en live entertainment platform, der på verdensplan ejer og driver festivaler og koncertbegivenheder, herunder Europas største festival Sziget i Budapest, Sónar i Barcelona og de Skandinaviske festivaler Øyafestivalen i Oslo, Flow i Helsinki og Australske Field Day i Sydney. Superstruct Entertainment offentliggjorde i sidste uge købet af en række engelske festivaler, herunder Boardmasters og Kendal Calling.

Fakta

Down The Drain Group er Danmarks største uafhængige koncert- og festivalarrangør.

NorthSide blev etableret i 2010 og har 40.000 gæster. Festivalen blev kåret som Europas bedste medium-sized-festival i 2018. NorthSide 2019 afvikles i Ådalen ved Aarhus i dagene 6.-8. juni 2019, og billetter kan købes via NorthSide.dk.

Tinderbox blev etableret i 2015 og har 50.000 gæster. Tinderbox 2019 afvikles i Tusindårsskoven i Odense i dagene 27.-29. juni 2019, og billetter kan købes via Tinderbox.dk.

Down The Drain Concerts er en af Danmarks største koncertarrangører med primært internationale kunstnere, herunder Ed Sheeran den 27. og 28. juli i Tusindårsskoven, Odense.

Anbefalet til dig