Opdagede millionærgevinst midt i børnehavefest

10/10/2019

Rikki Tholstrup Jørgensen

Fester i børnehaven er måske ikke altid det, man som forældre ser allermest frem til. Men for en heldig Lotto spiller fra Aarhus kommune, hænger en børnehavekomsammen nu sammen med virkelig gode minder. Det var nemlig midt i kaffen i børnehaven, at han opdagede, at han havde vundet Millionærgarantien i Lotto og var blevet millionær.

Mest læste i dag

"Det var en ret surrealistisk oplevelse," siger den heldige vinder, da Danske Spil fanger ham i telefonen for at få en kommentar. Han vil gerne være anonym, men vil gerne fortælle, at han er en i mand i 30erne, der bor i Aarhus kommune med sin kone og to børn.

Og det er netop pga. det yngste barn, at vinderen befandt sig i Børnehaven.

"Der var komsammen med kaffe og kage fordi sommerferien var forbi. Jeg var der alene med mine to børn, da telefonen pludselig ringer. Det er et nummer, der har ringet et par gange siden lørdag, men jeg har ikke taget den. Det gør jeg så der, og så er det en medarbejder fra kundecenteret i Danske Spil, der siger, at jeg er blevet millionær," forklarer vinderen.

Han tror dog slet ikke på personen i den anden ende af røret.

"Jeg skældte ham faktisk ud. Sagde, du tager pis på mig. Men så bad han mig om at tjekke min konto. Jeg har et Plus abonnement på Lotto, så gevinster går bare ind på kontoen. Da jeg tjekkede der, kunne jeg se den var god nok. Der stod 1 mio. kr.," siger vinderen med et grin.

Efter det overraskende opkald fik han hurtigt samlet børnene og deres ting sammen og tog afsted fra Børnehaven.

"Jeg kunne ikke rigtig blive der mere og bare gå rundt blandt de andre forældre. Jeg var jo helt høj. Så vi gik ud i bilen, og jeg fik hurtigt ringet min kone op for at fortælle hende de gode nyheder. Hun troede heller ikke på det, men da jeg sendte hende et screenshot af kontoen, så blev hun også helt vildt glad," fortæller vinderen.

Hans lille datter forstod ikke så meget af det hele, men hans søn, der går i skole, kunne godt mærke, at der var sket noget helt vildt.

"Min søn forstod godt, at vi havde vundet en masse penge. Så han greb straks chancen og spurgte, om han ikke måtte få nogle flere lommepenge. Han kunne godt tænke sig 5.000 kr," siger den heldige vinder og griner igen.

Den hoppede den nyslåede millionær imidlertid ikke på.

"Jeg sagde, at han godt måtte få 5.000 kr., men så ville de blive sat ind på hans bankkonto, så han kunne få dem, når han var fyldt 18 år. Vi blev dog enige om et kompromis – nemlig, at han kunne få 1000 kr., så der var råd til en nyt controller til hans Playstation."

Ud over lommepengene til sønnen, er der stort set kun blevet brugt penge på at betale gæld af. Gevinsten har dog alligevel haft en stor betydning for vinderen og hans familie.

"Mandag morgen havde jeg lige siddet og kigget på regninger, og jeg kunne godt se, at det ville blive en ret streng måned. Vi mistede en del penge under finanskrisen og har noget restgæld, så nogle måneder er det meget svært at få tingene til at hænge sammen," forklarer vinderen og fortsætter: "Men mandag eftermiddag var jeg så millionær. Gevinsten kunne ikke være kommet på et bedre tidspunkt. Det bedste ved at vinde i Lotto for mig er den ro, det giver. Det er som om en byrde er blevet løftet fra mine skuldre og alting er lettere nu. Det er virkelig dejligt, lyder det."

Anbefalet til dig