På fredag løber Bankagerskolen for velgørenhed

07/10/2019

Rikki Tholstrup Jørgensen

Bankagerskolen vil samle penge ind til pigers skolegang. Foto: Shutterstock.
Gavmilde forældre og bedsteforældre efterspørges til internationalt velgørenhedsløb på fredag, hvor Bankagerskolen vil indsamle penge til pigers skolegang rundt omkring i verden.

Mest læste i dag

Jo flere runder jo bedre - Det er udgangspunktet for alle elever på Bankagerskolen i Horsens på fredag den 11. oktober 2019. På Skolernes Motionsdag vil eleverne spurte rundt om deres skole så mange gange som muligt.

Formålet er at få samlet penge ind til pigers skolegang i udsatte dele af verden. Løbet arrangeres på FN's Internationale pigedag, hvor også Planbørnefonden har valgt at sætte et særligt fokus på pigerne.

"Vi har valgt at bruge motionsdagen sammen med Planbørnefonden. Løbet passer fint ind i programmet, da vi i ugen op til Skolernes Motionsdag arbejder med et tema om Sundhed, Trivsel og Bevægelse," fortæller Kasper Bech Rahbek, konstitueret viceskoleleder.

Han håber på, at en masse gavmilde forældre, bedsteforældre m. fl. vil donere et beløb for hver runde, deres børn løber.

Antallet af runder registreres på et diplom, som sendes med hjem i skoletasken. Det samlede beløb kan så efterfølgende doneres til Planbørnefonden.

Inden løbet bliver der fælles opvarmning i skolens hal, hvor også Bubber - ambassadør for Planbørnefonden - holder et oplæg.

Anbefalet til dig