Pensioneret nordjyde skraber sig til sit livs gevinst: Nu bliver der plads til at "frådse"

Kort & Godt
Foto: Danske Spil
En heldig mand i 70’erne fra Aalborg kommune har skrabet sig til førstepræmien på online-skrabeloddet Guldbarren fra Quick, og kan dermed se frem til 40.000 kr. hver måned i 40 måneder. En samlet gevinst på 1,6 millioner kroner.

Mest læste i dag

For vinderen betyder gevinsten, at der nu bliver plads til at ”frådse”, som han selv udtrykker det. 

"Min kone og jeg har rejst meget og har for mange år siden tabt vore hjerter til Thailand, hvor vi har været mange gange. Flyrejsen er imidlertid så lang, at vi har droppet det de senere år og er i stedet taget andre steder hen, fordi vi simpelthen ikke har kunnet holde til den lange tur. Men nu har jeg foreslået, at vi rejser derud igen. Nu har vi jo fået mulighed for at frådse lidt og tage turen på 1. klasse," fortæller den glade vinder, der ønsker at være anonym.

Den heldige ”skraber” var dog i længere tid i tvivl om, om det overhovedet var rigtigt, at han havde vundet den store præmie, for det tog lidt tid, inden gevinsten kom til syne.

"Jeg sad der ved computeren, og så stod der lige pludselig ”Tillykke, du har vundet 1,6 millioner kroner". Men jeg kunne ikke se gevinsten på min profil," fortæller vinderen, der dog ikke lod sig stresse over situationen.

"Nej, jeg tænkte bare, at jeg måtte vente til min søn kom på besøg. Så kunne han måske hjælpe mig," lyder det.

Danske Spils kundecenter kom dog sønnen i forkøbet, da de ringede for at fortælle, at den ældre pensionist ganske rigtigt havde udsigt til en milliongevinst over en årrække.

"Jeg tænkte bare: ”Nå, det er da dejligt”. Jeg sad og ventede spændt på, at min kone kom hjem, så jeg kunne overbringe de gode nyheder. Men da jeg endelig kunne fortælle hende det, troede hun ikke på det. Så gav jeg hende nummeret til manden i Danske Spil, som jeg havde talt med, og han kunne bekræfte det for hende," siger vinderen med et grin.

Udover at rejse, så har den heldige nordjyde da også andre ting, han vil bruge gevinsten på.

"Sidste år døde vores gamle bil, så vi kunne da godt tænke os en anden - gerne med automatgear. Konen vil gerne have nyt tøj, så det får hun nok, men jeg har det, jeg skal bruge. Og mon ikke, der falder lidt større gaver af til børnene og børnebørnene. Det kunne jeg godt forestille mig."

Anbefalet til dig