Rejser fra Aarhus

01/06/2019

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Shutterstock
Hvis du er bosat i Aarhus, har du rigtig gode muligheder for at tage ud at rejse. Der ligger eksempelvis en lufthavn tæt på byen, som du kan vælge at bruge for at tage afsted på din ferie.

Mest læste i dag

Herfra er der mange afgange til forskellige lufthavne rundt omkring i Europa, så du har gode muligheder for at komme ud og se nogle af de mange smukke byer, der ligger ikke mange timers flyrejse fra Aarhus. Og bestiller du på de rette tidspunkter, kan du også komme relativt billigt afsted.

Mange lufthavne i Jylland

Du behøver dog ikke kun at nøjes med at bruge lufthavnen i Aarhus. Du kan også sagtens vælge at bruge en af de mange andre lufthavne i Jylland, som du har nem adgang til som indbygger i Aarhus. Der er blandt andet mange busser, der går til de forskellige lufthavne rundt omkring i Jylland.

Så hvis du ikke kan finde en afgang fra Aarhus til lige netop det land, du gerne vil til, er der gode chancer for, at du eksempelvis kan komme dertil ved at flyve fra Billund. Skulle du på noget tidspunkt støde ind i forsinkelse af dit fly, så læs mere om dine rettigheder her.

Tag på kør-selv ferie fra Aarhus

Du kan naturligvis også vælge at tage på kør-selv ferie fra Aarhus. Hvis du bor i Aarhus, har du den store fordel, at du allerede er i Jylland. På den måde skal du ikke til at betale for en bro eller en færge, som ville være tilfældet, hvis du boede på Sjælland.

Fra Aarhus kan du bare køre ud på motorvejen, og få timer efter kan du, uden nogen afgifter, være på de tyske motorveje. Og så bestemmer du selv, hvor langt ned i Europa, du har lyst til at køre. Husk at det altid er en god idé at have autohjælp, hvis du bevæger dig ud på de europæiske veje.

Anbefalet til dig