Sådan holder du dig aktiv i Aarhus som arbejdsløs

08/06/2019

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Shutterstock
Hvis du bor i Aarhus, men er så uheldig at være blevet arbejdsløs, er det stadig vigtigt, at du sørger for at holde dig aktiv, så du ikke bare ender med at sidde på din sofa og spilde tiden på ingenting.

Mest læste i dag

Nu hvor du har lidt mere tid på hånden, kan du eksempelvis begynde at motionere noget mere, hvis du ikke har haft tid til det, mens du har haft dit arbejde at tage dig af.

Fitnesscenter eller ture med hunden

Du kan eksempelvis overveje at melde dig ind i et fitnesscenter. Der er flere steder, du kan vælge at træne, hvis du bor i Aarhus. Selvfølgelig koster det penge, men det er som regel ikke mere end 200 kroner om måneden, så der burde være en chance for, at du har råd til det.

Hvis du ikke har råd til det, kan du vælge at træne gratis udendørs i stedet for. Du kan begynde at løbe eller cykle nogle ture, og hvis du har en hund, er det jo oplagt at tage den med dig. Så bliver træningen også det sjovere.

Husk at have en a-kasse der kan hjælpe dig

Uanset om du har et arbejde eller ej, er det altid en god idé at være medlem i en a-kasse, så der er hjælp at hente, hvis du på et tidspunkt får brug for det. En a-kasse kan være behjælpelig med både sparring, ansøgninger og kurser, som kan hjælpe dig med at komme videre.

Hvis du endnu ikke har fået meldt dig ind i en a-kasse, kan du med fordel bruge Danske A-kasser som en guide til at finde frem til den bedste og billigste a-kasse på markedet. Det er nemt og enkelt at overskue.

Anbefalet til dig