Største nogensinde: Hotdogspisning, koncert og 12 timers shopping

11/05/2019

Christian Granhøj Skouboe

Skuespiller og sanger Rasmus Bjerg vil give den i rollen som nationalskjalden John Mogensen, når han spiller op i Aalborg. Foto: Joan Barløse
Fredag den 31. maj gør Aalborg City klar til sin største Day & Night-satsning nogensinde med 12-timers nonstop shopping, koncert med Rasmus Bjerg og DM i hotdogspisning.

Mest læste i dag

Aalborg City har i år udviklet deres succesfulde Day & Night-arrangement, som udover 12 timers shopping også kommer til at inkludere DM i hotdogspisning og en hyldestkoncert til John Mogensen med Rasmus Bjerg. Arrangementet finder sted fredag den 31. maj fra klokken 10 til 22, og hos Aalborg City er man stolt over at præsentere et så stort arrangement:

"Jeg er vildt lykkelig over, at det er lykkedes os at få asstablet så stort et Day & Night-arrangement på benene. Som Danmarks fjerdestørste by – og som ”hovedstaden” i Nordjylland – skal vi sætte barren højt, når vi kalder til shopping all inklusive. Vi ønsker at give vores kunder super gode oplevelser, som de aldrig ville kunne få på internettet eller ved andre shoppingdestinationer," siger direktør i Aalborg City, Flemming Thingbak, og fortsætter:

"I dag er det ikke nok blot at åbne dørene i flere timer og så tro, at kunderne vælter ind – der skal mere til. I Aalborg City ved alle butikker godt, at konkurrencen er hård, og alle dage året rundt bliver der fokuseret på gode kundeoplevelser i samtlige 300 Aalborg City-butikker. Til Day & Night-eventet får den lige en ekstra skalle. Alle butikker tænker igen kreativt, og der er med garanti ekstraordinære oplevelser i alle butikkerne – i samtlige 12 timer."

Nadia’s Sandwich er hovedsponsor på arrangementet, og derudover har Nibe Festival og Skråen bidraget til at gøre koncerten en realitet.

Program – fredag 31. maj 2019:

Kl. 10-22            Nonstop shopping i byens 350 butikker.

Det sker på Gammeltorv:

Kl. 13.00            Opvarmning til finalen med hygge, musik og billige hotdogs
Kl. 16.00            Hotdog banko med Micki Cheng kendt fra TV – flotte præmier!

Kl. 17.45            Optakt til DM i Hotdogspisning finalen
Kl. 17.50            Finalisterne præsenteres 
Kl. 18.00            DM Finalen -

Kl. 18.20            Præmieoverrækkelse
Kl. 18.30            Hygge, musik og billige hotdogs
Kl. 22.00            Rasmus Bjerg – En koncerthyldest til John Mogensen

Konferencier til DM i Hotdog er Niels Skovmand, kendt fra ANR, og Flemming ”Huttelihut” Toft kommenterer DM i Hotdogspisning. 

Anbefalet til dig