Styrk din virksomhed med digitalisering

17/05/2019

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Shutterstock
Udviklingen inden for den digitale verden har for alvor vundet indpas. Både hos de danske borgere og hos virksomhederne. Og digitaliseringen er formentlig heller ikke helt fremmed for dig.

Mest læste i dag

Digitaliseringen spiller en stadig større rolle i vores samfund. Og det kan du som virksomhed tage til dig. Formentlig har flere af dine medarbejdere stærke digitale kompetencer, som de kan bidrage med. Og det er netop dem, som du skal have fat i, hvis du vil opnå en stærk position på markedet.

For at få disse og andre digitale tiltag ud i virkeligheden, så skal du have en digital strategi. Så er du nemlig klar til at åbne armene for den digitale verden. Og alle dens muligheder.

Se på dine medarbejders kompetencer

Hvis du allerede har en virksomhed, som består af medarbejdere med særlige kompetencer, er der ingen grund til videre søgning. Det vil blot være spild af tid. Det er disse medarbejdere, som du skal have fingrene i for at optimere din virksomhed.

Hvis du synes, at en eller flere medarbejdere mangler lidt finpudsning, kan et kursus være en god ide. Her kan de få frisket teknikker og viden op. Og de kan komme tilbage til din virksomhed med en solid faglig viden. Og måske nye innovative forslag.

Du skal se det som en investering i din digitale strategi. I stedet for at uddelegere denne post til et andet firma, har du mulighed for selv at blive den bedste. Det kræver blot tid og fokus fra alle.

Når du udarbejder din digitale strategi, må du sørge for, at du har et højt omkostningsniveau. Hvis du ønsker at tage digitaliseringen mere til dig, kan det blive dyrt. Og tilbagebetalingen i forbindelse med arbejdet af robotter kan tage tid.

Lær dine medarbejdere at kende

Tag de udnævnte medarbejdere til samtale og lær dem bedre at kende. Med en samtale vil du hurtigt kunne finde ud af, hvem der egner sig til retning, din virksomhed skal gå. 

Det er derfor nødvendigt, at du kender dine medarbejdere. Både i forhold til deres personlighed og naturligvis deres kompetencer. Find ud af, hvad de kan lide at lave i fritiden. Og vis interesse for dem.

Måske mange bruger deres fritid både online og på den digitale udvikling. Måske det særligt er online spil, der fanger. Personer med interesse for den digitale udvikling ved, at den online form for underholdning er et hit. Her er der mulighed for underholdning med gevinster, og mange steder er er mulighed for gratis spins. Idet du får en bedre fornemmelse af, hvem dine medarbejdere er, vil du bedre kunne tilpasse virksomheden til dem.

Skal disse medarbejdere engang have en bonus, så kan du give en bonus på et personligt plan. Og hos enhver medarbejder vil det få en stor betydning.

 

Anbefalet til dig