Sunde fødder til læger og sygeplejersker – Crocs' efterfølger på vej

Kort & Godt
Foto: Nike
De modebeviste læger og sygeplejersker har måske længe gået og sukket efter et alternativ til Crocs, som er nogen af de mest brugte sko på sygehusene.

Lige nu læser andre også

Hvis de er trætte af Crocs på sygehusene, så kommer Nike her med et mere fint design, som samtidigt er super komfortabelt. Så

Pænere alternativ

Hver dag går, løber og spurter vores dygtige mennesker i sundhedsvæsenet rundt. Og det bliver til rigtig mange kilometer i løbet af en dag. Derfor er der brug for virkelig gode og komfortable sko. Hvor mange læger, sygeplejersker, portører og andet sundhedspersonale i de seneste år har tyet til de behagelige, men måske knapt så fikse, Crocs, så har der lidt manglet et pænere alternativ.

De skal dog ikke vente længe, for Nike specialfremstillet en sneaker, der har det hele – både komfort, design og så er den snørebåndfri, så den er let at hoppe i. Den nye model hedder Air Zoom Puls, og ikke nok med at den er nem at få af og på, så er rengøringen og lige så nem som på Crocs. Det er selvfølgelig meget smart, hvis man har haft en blodig operation eller en syg patient har haft et uheld ud over en.

Specialfremstillet sål

Det er tit sålen man har problemer med, når man står op en hel dag. Og har man set lægeserier som Grey´s Anatomy, så ved man også at operationer kan trække ud og vare rigtig mange timer, hvor man som læge eller sygeplejeske står på sine fødder, der let kan blive ømme. Denne sål gør dog forskellen og er fremstillet så den er beregnet til at kunne klare mange timer på et hårdt vinylgulv.

Der har skulle rigtig mange undersøgelser til, for at kunne fremstille den helt ideelle sko. Skoene er blevet testet på OHSU Doernbechers børnehospital i Portland, hvor Nike fandt ud af at en sygeplejerske i gennemsnit går over 6, 5 km om dagen på arbejdet, som ofte er en 12 timers vagt, hvor de på den tid sidder mindre end en time. Det skriver Euroman.

De nye sko kan købes fra skoene fra 7. december, og overskuddet går til al overskud går til hospitalet.

Anbefalet til dig