Tag bussen direkte fra Vejle til Roskilde Festivals teltplads

Af: Helge Rahbek

|

25/06/2018

Årets musikprogram på Roskilde byder blandt andet på Nick Cave og Massive Attack. Foto: Shutterstock.
Nemmere kan det næsten ikke være. For første gang nogensinde kan man tage en bus direkte fra Vejle og til teltpladsen på Roskilde Festival.

Mest læste i dag

Når over 100.000 mennesker i slutningen af juni drager til Roskilde Festival, vil en del af dem ankomme direkte til pladsen med en grøn FlixBus. I år har festivalen og mobilitetsudbyderen nemlig indgået et partnerskab, som betyder, at FlixBus kører fra de største jyske og fynske byer, deriblandt Vejle, helt til Roskilde Festivals indgang Øst.

Grøn transport

Roskilde Festival har i de sidste mange år haft fokus på bæredygtighed, herunder vedvarende energi, genbrug og økologisk mad, som sidste år udgjorde 90 procent af al den mad, som blev serveret på festivalen. Transport er også en vigtig faktor, når festivalen skal gøre sit CO2-fodaftryk op. FlixBus kører med busser, der har en lav CO2-udledning og passagererne kan også vælge at tilkøbe CO2-kompensation og derved køre helt CO2-netrualt.

”Samarbejdet med FlixBus rammer godt ind i Roskilde Festivals bæredygtighedsprofil. Vi opfordrer vores gæster til at transportere sig til festivalen på de mest miljøvenlige måder, og her er FlixBus en rigtig god mulighed,” siger Hans Christian Smed, chef for salg og partnerskaber ved Roskilde Festival.

Afgange fredag og lørdag

FlixBus kører fra Vejle til Roskilde Festival fredag den 29. juni kl. 11.05 og 17.35, samt lørdag den 30. juni kl. 09.35, 11.35 og 13.35.  Busserne kører tilbage igen fra Roskilde Festival til Vejle søndag den 8. juli kl. 02.15, 07.00 og 10.00. 

Læs mere og find afgange her.

 

Anbefalet til dig