”Vi tror på en stor fremtid for dansk whisky,” fortæller indehaver Michael Svendsen. ”Efter superflotte anmeldelser fra førende whiskyskribenter, der beskriver vores single malt whisky NIMBUS som noget af det bedste, de er stødt på, kan vi kun være optimistiske.”
Det nye whiskydestilleri og bryghus bliver en videreudvikling af den eksisterende produktion, der indtil nu har stået for mikroøl og small-batch spiritus. Når de 972 m2 står færdige i starten af april 2020 vil gæsterne kunne glæde sig over en endnu mere besøgsvenlig oplevelse med kig til de flotte kobberkedler fra gaden, specialbygget whiskylager, større ølstue og meget mere.
Dermed er Trolden med til at styrke områdets position som en betydningsfuld turistattraktion, hvilket kommer hele landet til gavn i form af øget turisme. På trods af de udvidede kvadratmeter vil håndværket fortsætte på samme traditionelle vis og i samme ånd, som ved den spæde start i 2005. Der vil blot flyde endnu mere øl, gin og whisky fra hanerne til glæde for alle entusiaster.
Første spadestik til nybyggeriet bliver 1. oktober.