Vejle er vild med Niels Hausgaard: Sanger offentliggør ekstra show

Kort & Godt
Sangeren besøger Vejle to gange til foråret. Foto: Vejle Musikteater
Vejle Musikteater sætter nu et ekstra show med Niels Hausgaard i salg. Det første show allerede nærmest udsolgt. Så nu spiller den folkekære sanger endnu et show i Vejle.

Mest læste i dag

Hausgaards koncerter er sjældent ens to aftener i træk. Selv siger han, at det hele står og falder med, hvor god kontakt, han opnår. Han har turneret landet tyndt siden 72 og spiller lige gerne i øst som i vest. Derfor generer det ham formentlig heller ikke, at han nu får lejlighed til at besøge Vejle to gange til foråret.

Det første show har været så populært blandt vejlenserne, at Vejle Musikteater så muligheden for at arrangere endnu en optræden med Niels Hausgaard den 25. marts til næste år. Det skriver spillestedet selv i en pressemeddelelse: 

"Hans erfaring er, at vi er forbavsende ens i Danmark. Vores lyd og hastighed varierer efter, hvor tæt vi bor, men ellers er der ikke meget forskel. Heldigvis er vi meget uenige om mange ting, ellers var det ikke til at holde ud, mener han. Hans yndlingsofre er de nærige, de selvretfærdige, de opstyltede, de der smasker ved bordet, de uvenlige osv. osv. De var tidligere samlet i det, der hed Liberal Alliance. De må jages hele året. De er aldrig fredede," skriver Vejle Musikteater. Inden de fortsætter:

"For Hausgaard har det unikke, det specielle, særlingene aldrig været godt stof. Det er det almindelige af det almindelige, der interesserer og morer ham. Det der kan betegnes som vores fælles skæbne, f.eks. religion og politik, samfundsforhold i det hele taget. Det SKAL vi tale om, det er fundamentet i et demokrati, siger han og griner mod horisonten og tilføjer: Vi skal ikke diskutere for at blive enige, men for at rumme mere og komme videre."

Billetterne til det nye show er sat til salg. 

Anbefalet til dig