Verdenskendte Bryan Ferry giver eneste Danmarkskoncert i Vejle

28/11/2018

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
Den 20. juni 2019 kan vejlenserne opleve den populære og velklædte Bryan Ferry. Koncerten i Byparken bliver den eneste koncert på dansk grund af amerikaneren.

Mest læste i dag

Den verdenspopulære sanger Bryan Ferry, vender tilbage til Vejle to år efter, at han fyldte Musikteateret til en fuldstændig udsolgt koncert. I juni 2019 optræder han i Byparken, hvilket bliver hans eneste koncert på dansk grund i 2019.

Musikmagasinet Gaffa gav den altid velklædte Bryan Ferry fire ud af seks stjerner, da de overværede koncerten i 2016. Det lagde vægt på, at det var en fornøjelse at se en musiker fra 70’erne, der stadig er i fin form, selvom storhedstiden dog var lagt bag sig.

Hos Vejle Musikteater glæder de sig over, at de igen har formået at hente et stort navn til Byparken, og de glæder sig til at se den altid elegante musiker på scenen.

"Lækkerhedsbarometeret vil være i top, når Bryan Ferry går på scenen til sommer i den unikke og hyggelige bypark i Vejle, iøvrigt på samme scene hvor store navne som Elton John, Cliff Richard m.fl. også har underholdt. Den 20. juni 2019 vil Bryan Ferry uden tvivl forkæle publikum med alle sine ikoniske hits, og sikkert iklædt det velkendte sorte og stilfulde jakkesæt." lyder det fra Toni Lee Larsen, direktør i Vejle Musikteater.

Billetsalget til koncerten den 20. juni begyndte i dag klokken 10.00, og du kan købe din billet fra 625 kroner via Musikteaterets hjemmeside.

Blot tre sekunder fra døden

Det er ikke helt uden held, at Bryan Ferry er at finde i Byparken den 20. juni 2019. Hvis vi skruer tiden tilbage til 2000, så var Bryan Ferry nemlig involveret i en terrorsituation, hvor han blot var tre sekunder fra at miste livet.

Da Bryan Ferry skulle flyve med familien fra London til Nairobi den 27. december 2000, blev flyet forsøgt kapret af en selvmordsterrorist. Passagerne i flyet frygtede for deres liv, da flyet faldt 12.000 fod på 25 sekunder, og det var med god grund. Det er nemlig den højeste nedstigningsgrad, som et passagerfly har været ude på og fortsat kommet helskindet ud af det. Hvis flyet var fortsat i samme kurs blot tre sekunder mere, så var det vendt på hovedet, og ingen ville have overlevet.

Da flyet igen var på et normalt niveau, lød det med rysten og gråd i stemmen over højtaleranlægget:

”En slem mand forsøgte at dræbe os, men vi er okay nu,” lød det fra piloten, der efter en kort pause med en bestemt stemme sagde.

”Dette er jeres kaptajn, kaptajn Hagan. Vi fortsætter vores tur mod Nairobi,”

Foruden glæden over den lykkelige afslutning på den tragiske hændelse, kan fans af Bryan Ferry glæde sig over, at han siden 2000 har udgivet fem albums. 

 

Anbefalet til dig