5 ting, du skal vide om vippeserum og øjenbrynsserum

27/10/20 09:45

Kasper

Sponsoreret artikel

Overvejer du, at bruge et vippeserum eller øjenbrynsserum? Det er i de sidste år blevet mere og mere populært at bruge forskellige serummer, der lover længere, stærkere og smukkere øjenvipper og øjenbryn. 

Vippeserum og øjenbrynsserum er nemme at bruge, men der er alligevel et par ting, du bør være opmærksom på, før du går i gang med at bruge øjenbryns- eller vippeserum. 

1. Øjenbrynsserum og vippeserum er ikke det samme

Når folk hører om både vippe- og øjenbrynsserum, tænker de ofte: “Er det ikke det samme?”. Og svaret er: Nej. Du kan ikke bruge vippeserum til øjenbrynene, og du kan ikke bruge øjenbrynsserum til dine vipper.

Øjenbrynsserum er lavet til de tykke hår, dine øjenbryn består af. De er en tand mere stærke og robuste end dine øjenvipper, og derfor vil en øjenbrynsserum ofte være en del stærkere. Selvom det lyder godt at få et stærkt serum til øjenvipperne, bør du altså ikke bruge et øjenbrynsserum til dine øjenvipper. 

2. Tag billeder, før du går i gang med at bruge serummer

Selvom det ikke direkte har noget med brugen af øjenbryns- og vippeserum at gøre, synes vi alligevel, det er værd at nævne: 

Tag et billede af dine øjenbryn eller øjenvipper, før du går i gang med at bruge serummer. Så vil du altid have et reference-billede af, hvordan dine øjenvipper eller -bryn engang så ud. Samtidig kan det være svært selv at vurdere, om det faktisk virker, da det er fra dag til dag. Har du et før-billede, vil du nemmere kunne se, om der er en effekt. 

3. Det er forskelligt, hvor hurtigt du ser resultater

Rigtig mange forventer, at de kan se resultater fra deres øjenbryns- eller vippeserum inden for en uge eller to. Men det er sjældent sandheden. Faktisk siger de, at der kan gå op til 6-8 uger, før der er synlige resultater.

Du skal derfor være tålmodig og give serummet noget tid til at virke. 

4. Du bør ikke bruge makeupfjerner med olie

Når du skal bruge serum, er det meget vigtigt, det er på nyrenset, ren hud. Olie danner nemlig en hinde på huden, som kan gøre, at serummet ikke trænger ind, når det påføres.

Bruger du derfor øjenbryns- eller vippeserum, bør du undgå makeupfjerner med olie i. Ellers risikerer du, ikke at få den fulde effekt af det eller de serummer du bruger.

5. På et tidspunkt vil du nå den fulde effekt

Efter længere tids brug af øjenbryns- og vippeserum vil du have nået serummets fulde virkning. Når det er sket, kan du vedligeholde den effekt, serummet har, men du kan ikke få længere, flere eller stærkere hår, end dem, du har opnået.

Det betyder også, at du kan eksperimentere med kun at påføre serum hver anden eller hver tredje dag for at vedligehold den effekt, serummet har.