Airfryeren har fundet sin vej ind i mange danske køkkener, hvor den anvendes til stort set alt mellem himmel og jord.
Den populære enhed kan hjælp med at sørge for, at du både hurtigt og uden de store kokkeegenskaber kan have lækker mad klar til aftenbordet.
Airfryeren er også en fremragende hjælper til hurtigt at tilberede mindre måltider eller genopvarme frosne fødevarer.
Men den kan også - hvis den benyttes korrekt - lave 'perfekte' pommes frites.
Sådan skriver mediet Divany.
Martin Senders, som er ekspert fra Philips, og som var med til at skabe airfryeren, har nu løftet sløret for, hvordan de perfekte pommes frites bliver lavet i det lille apparat.
Først og fremmest er det essentielt at undgå at overfylde skuffen i airfryeren, da det kan forhindre, at alle kartoflerne bliver jævnt stegt.
Desuden anbefaler han, at man placerer kartoflerne i et zigzag-mønster, da det er ideelt for varme at cirkulere imellem.
Når du laver pommes frites, er det vigtigt at tørre kartoflerne grundigt, når de er skåret ud. Det er især vigtigt, hvis man ønsker, at de bliver sprøde.
Ved at følge disse enkle trin vil du opleve, at dine pommes frites bliver 'perfekte'.
Aifryeren kan - næsten - alt
Mens mange er af den opfattelse, at en airfryer kan tilberede alt, så er der et par enkelte ting, man bør undgå.
Der er dog ingen tvivl om, at airfryeren er en alsidig enhed, der kan forbedre måltider både i smag og sundhed. Med de rette teknikker kan du nyde dine favoritfødevarer på en ny og sundere måde.
I artiklen herunder kan du se, hvilke ting du ikke bør tilberede i en airfryer.