Coop udsender advarsel til samtlige kunder

Foto: Shutterstock
Handler du i Coop? Så bør du læse med her.

Mest læste i dag

Coop har nu udsendt en alvorlig advarsel til sine mange kunder.

Advarslen, som er udsendt via 'Mit digitale selvforsvar', omhandler, at der er falske e-mails i omløb i koncernens navn.

Coop skriver, at disse svindelmails opfordrer modtagerne til at 'deltage i en Coop-undersøgelse', men det skal man altså ikke gøre, da det kan bringe ens oplysninger i fare.

Advarslen lyder, at hvis man modtager en sådan e-mail, som man kan se et eksempel på i bunden af artiklen, bør den slettes omgående.

Coop understreger, at selvom e-mailen i sig selv ikke er skadelig, men at et klik på linket potentielt kan føre til alvorlige konsekvenser.

Denne type svindel, der er kendt som phishing, er blevet en udbredt taktik blandt cyberkriminelle, der udnytter velkendte virksomheders navne til at vinde ofrenes tillid.

Coop gør aktivt noget for at bekæmpe denne form for cyberkriminalitet, blandt andet ved at advare kunderne.

Kunder opfordres til at rapportere mistænkelige e-mails til Coop og sikre, at de kun interagerer med verificerede meddelelser fra virksomheden.

Ved at dele denne advarsel håber Coop på, at de kan mindske risikoen for, at deres kunder falder i fælden og bliver ofre for online svindel.

Foto: Mit digitale selvforsvar

Anbefalet til dig