Datingekspert afslører: Mænd gør altid én ting forkert i sengen

27/04/2023

Nicolai Busekist

Foto: Instagram
En datingekspert har afsløret, at mænd har en tendens til at gøre denne ting forkert i sengen.

Mest læste i dag

Datingekspert Jana Hocking er kendt for at fortælle tingene, som de er, når det kommer til livet i soveværelset. Og hun har for nylig opdaget noget ganske stort.

Hun har afsløret, at flere kvinder har fortalt hende om deres hemmeligheder fra soveværelset, og det viser sig, at mænd har meget at lære.

Hver uge beder hun sine følgere på Instagram om at dele frække hemmeligheder med hende.

Derefter deler hun dem med de tusindvis af andre følgere, hun har på profilen. Hun nævner dog aldrig, hvem der har indsendt historien eller hemmeligheden.

Ud fra de mange beskeder, hun modtage på de sociale medier, har hun opdaget, at der er mange kvinder, der indrømmet, at de 'faker' i soveværelset - og hun ved angiveligt hvorfor.

"Mænd gør det helt forkert! Se en hvilken som helst pikant scene i en film, og man kommer til at tro, at en kvinde får orgasme, så snart en mand sætter sin lille fyr ind," lyder det fra hende ifølge Daily Star.

"Ja, ifølge de fleste film, kræver det blot, at en mand skubber sin kvinde op ad væggen eller indtager missionærstillingen, og vi stønner af glæde inden for få sekunder."

"Problemet er, at det ikke er sådan, det fungerer i det virkelig liv, og vores G-punkt bliver ikke fundet så hurtigt."

Hun forklarer også, at forspillet er den mest essentielle del, da kvinder har brug for at blive 'varmet op', hvorfor det aldrig er en god idé, at man bare smider tøjet og går til den.

Hun mener også, at det er vigtigt at tage tingene med ro, så spændingen bliver bygget op. Samtidig understreger hun, at mænd er nødt til at indse, at det kvindelig G-punkt ikke altid befinder sig 'indenfor'.

Jana fortæller, at hun kender mange kvinder, der ikke kan nå til klimaks udelukkende ved penetration, hvorfor de har brug for anden stimulering for at nå dertil.

Derfor er mænd nødt til at give dette en masse opmærksomhed, hvis de skal have en kvinde til at nå højdepunktet.

"En ting, som vi kvinder dog skal have styr på er, at vi delvist er skyld i denne misforståede tro på, at kvinder kommer af forfærdelige hammerslag," tilføjer hun.

"For at sige det meget enkelt: vi lyver. Faktisk har vi en tendens til at lyve meget. Den fantastiske orgasme, du tror, du lige har givet hende... Ja, giv hende en Oscar, fordi hun 'fakede'. Ret imponerende."

Hun siger, at der er mange kvinder, der har en tendens til at 'fake', hvilket får mænd til at tro, at de gør det rigtige. Den barske sandhed er, at kvinder ofte keder sig, og derfor forsøger at korte ned på tiden.

Nøglen til at være god i sengen, er at fokusere på klitorisområdet, lyder det fra Jana.

Og er du en en kvinde, der ofte 'faker', er det på tide at stoppe med det, og i stedet fortælle din partner, hvor det går galt, fortsætter hun.