De findes på næsten alle hotelværelser: Kun meget få danskere kender til deres geniale funktion

Foto: YouTube
Foto: YouTube
Næsten ikke ved, hvad de rent faktisk kan bruges til.

Mest læste i dag

Hvis du før har været på hotel, så har du garanteret også ignoreret - eller måske ikke engang bemærket - de små plastikbadehætter, som man ofte finder på sit værelse.

Dem, der opdager badehætterne, vælger ofte bare at smide dem direkte i skraldespanden, men det viser sig faktisk at være en kæmpe fejl, da de kan være guld værd for dig i særlige situationer.

Du er nok ikke klar over det, men faktisk kan badehætten være en stor hjælp for dig i dagligdagen. Den kan hjælpe dig med alt fra at holde dine sko rene, når du går uden for til at pakke dit våde badetøj ned i en taske, uden at hele tasken bliver gennemblødt.

Og det stopper ikke engang der.

Disse hotelbadehætter kan også bruges til at beskytte elektroniske enheder under pludselige regnskyl eller som en improviseret handske, hvis du står i en situation, hvor du ikke har lyst til at bruge de bare næver.

De mange anvendelsesmuligheder er samlet i en video, der også fungerer som et wakeupcall til alle os, der blindt har smidt disse plastikhætter i skraldespanden uden så meget som at skænke det én eneste tanke.

Videoen opfordrer til genbrug og kreativitet, og den viser, at selv de mest banale objekter har potentiale, hvis vi bare giver dem en chance.

Så før du næste gang smider din hotelbadehat ud, bør du tænke over, hvad du potentielt kunne bruge den til.

Herunder bliver de mange anvendelsesmuligheder præsenteret.

Anbefalet til dig