Deler ud: 3 geniale tricks du bør bruge i køkkenet

10/3/23 13:12

Nicolai Haugsted

Foto: Shutterstock
Om du er gourmetkok eller nybegynder i pasta-kødsovs, så er der her nogle tricks du bør bruge i køkkenet

Det kan ikke undgås, at bruge en del tid i køkkenet, hvorfor det italienske medie facileincucina.it løfter sløret for 4 geniale tricks i køkkenet. 

Så selvom du ønsker at lave mad eller ej, så bliver du nødt til at bide i det sure æble. Men måske disse 3 tricks kan være med til at lette den tidskrævende proces. 

Det første trick påpeger, at hvis du opbevarer hvidløg og løg i papirposer med små huller i dem, så holder de endnu længere. Teknikken kan også bruges med andre produkter for at bevare friskheden og smagen af de fødevarer, der skal beskyttes. 

Det andet tip har du helt sikkert hørt om, hvis du har lidt med i rygsækken, hvad angår din køkkenviden. Her afslører de et genialt trick, så du undgår at vandet løber ud af gryden. Du skal blot lægge en træske mellem låget og gryden. Det materiale, som skeen er lavet af, nemlig træ, sørger for at vandet ikke koger over, da træet er vandafvisende. 

Det tredje og sidste trick forhindrer dine frugter i at rådne. Her afslører de, at du blot skal bruge et lille stykke folie, og pakke enden af dine frugter ind i et stykke folie. Dette trick forlænger levetiden med ca. 3-4 dage.