Derfor skal du ALTID have en køkkensvamp liggende i fryseren

Livsstil
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Man skal ikke undervurdere en køkkensvamp - for den kan mere, end du tror.

Lige nu læser andre også

Du har sikkert en svamp liggende et sted i køkkenet, som du bruger fra alt til at skrubbe gryder eller tørre armaturet af.

Dog er det de færreste, der har en svamp i fryseren - men det er faktisk en god idé.

En svamp kan nemlig hjælpe dig med at spare både tid og energi, når det kommer til din fryser.

Den evige kamp mod isen

Vi kender det alle sammen.

Fryseren begynder at ligne en miniudgave af Arktis, isen bygger sig op, og pludselig står du med en isskraber i den ene hånd og en spand varmt vand i den anden.

Afrimning af fryseren er en af de huslige pligter, der sjældent står øverst på ønskelisten.

Men med en svamp kan du slippe for den.

Hvordan virker det?

En tør svamp i fryseren fungerer som en fugtfanger.

Når fryseren åbnes, kommer varm luft ind, som hurtigt bliver til kondens – og til sidst til is.

Hvis du lægger en svamp i fryseren, vil den dog suge overskydende fugt til sig, før den når at danne det irriterende islag.

Hvis du vil optimere effekten, kan du lægge den i en lille skål, så den er nem at skifte ud. Når svampen føles mættet med fugt, kan du enten vride den og genbruge den eller skifte den ud med en ny.

Du kan se mere om tricket i videoen herunder.

Anbefalet til dig