Ifølge den amerikanske blogger Mary Malcolm er cola ikke bare cola.
Efter mange besøg hos fastfood-kæden står det klart for Mary Malcolm, at McDonald's har den bedste cola blandt spisesteder, som bloggeren har besøgt.
Efter en undersøgelse af McDonald's mest solgte drikkevare, står det nu klart, hvorfor den søde drik smager ekstra godt på 'Den Gyldne Måge'.
Umiddelbart vil man måske tro, at det har noget med restaurantens sirup at gøre, men det afslår den cola-elskende blogger.
Alligevel slår hun fast, at McDonald's får leveret deres sirup i specielle stålcontainere, som øger sukkerets friskehed. Andre spisesteder får deres sirup leveret i almindelige plastikbeholdere, hvilket ikke garantere samme friskhed.
"Du skal også vide, at på trods af McDonald’s ikke giver dig ekstra sirup, så tager de i deres sirupdosering højde for de smeltende isterninger, som udvander drikken," skriver Mary Malcolm.
Drikkevarens kolde temperatur skulle også havde noget at sige, når det kommer til, hvorfor McDonald's-colaen er bedre.
Temperaturen får nemlig brusen i drikken til at holde længere, hvilket giver colaen en bedre smag.
Hun fortsætter til sit næste argument for drikkevarens smagfuldhed:
"Deres sugerør er lidt større, på den måde rammer flere af de kulsyreholdige lækkerier dine smagsløg på en gang. Med sugerør er større virkelig bedre," fortæller Mary Malcolm.
Desuden så filtrerer Mcdonald's også deres vand for at opretholde colaens høje kvalitet.