Gør hverdagen nemmere med enkle tricks, der sparer tid, mindsker rod og gør madlavning sjovere.
Køkkenet bliver nok ikke det samme igen!
Forlæng holdbarheden på urter

Foto: Shutterstock.com
Pak friske krydderurter ind i fugtigt køkkenrulle og opbevar dem i en lufttæt pose i køleskabet – det holder dem friske i flere dage.
Brug glas til at hakke hvidløg hurtigt

Foto: Shutterstock.com
Læg hvidløgsfed i et sylteglas med låg og ryst kraftigt – skallerne løsner sig, og feddene er klar til brug.
Frys madrester i isterningebakker

Foto: Shutterstock.com
Frys overskydende fond, citronsaft, pesto eller flødeskum i isterningebakker. Perfekt til madlavning i små portioner.
Undgå overkog med en træske

Foto: Shutterstock.com
Læg en træske hen over en gryde med kogende vand – det forhindrer, at vandet koger over.
Gør skærebrættet skridsikkert

Foto: Shutterstock.com
Læg et fugtigt viskestykke eller et stykke skridsikkert underlag under skærebrættet, så det ikke glider.
Rens blenderen på få sekunder

Foto: Shutterstock.com
Fyld blenderen halvt op med varmt vand og lidt opvaskemiddel. Blend i 10 sekunder, skyl – færdig!
Slip af med dårlig lugt på hænderne

Foto: Shutterstock.com
Gnid hænderne mod en rustfri ståloverflade (f.eks. en ske eller vasken), efter du har håndteret løg, hvidløg eller fisk – det fjerner lugten effektivt.