Edderkopper invaderer de danske hjem: Kvindens magiske blanding holder dem væk

Livsstil
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Når du ser, hvor nemt det er at holde edderkopperne væk fra hjemmet, vil du gøre det samme.

Mest læste i dag

Når der tages hul på efteråret, betyder det også, at edderkopperne hyppigere bliver set inden for rundt omkring i de danske hjem.

En kvinde, der har over 190.000 følgere på det sociale medie TikTok, bliver nu hyldet som en helt efter at have del sin effektive løsning på problemet.

Det skriver Daily Star.

En af kvindens følgere havde skrev i kommentarfeltet til en af hendes videoer, at vedkommendes 2-årige søn var blevet skræmt fra vid og sans af en edderkop og i den forbindelse spurgt, hvad der kunne gøres ved problemet.

Kamana, som er navnet på kvinden, reagerede på kommentaren ved at lave en video, hvor hun demonstrerede, hvordan man laver en naturlig edderkoppespray.

I videoen blev en sprayflaske fyldt med vand, og dertil tilsatte hun pebermynteolie, hvorefter hun blandede væskerne sammen.

Hun opfordrede sine følgere til at sprøjte blandingen langs husets yderside, indgangspartier, vinduer og hjørner: "Pebermynteduften skræmmer edderkopperne væk."

Men hvis pebermynte ikke er din duft, viser det sig, at edderkopper heller ikke bryder sig om lugten af lavendel, eukalyptus eller citron.

TikTok-brugere har ivrigt kommenteret videoen og hyldet Kamana som en "helt" efter at have afprøvet hendes løsning med positiv effekt.

Herunder kan det ses, hvordan det skal gøres:

Anbefalet til dig