Ekspert forklarer: Du har brugt strygejernet helt forkert

04/09/2023

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Du har højst sandsynlig gjort det forkert hele dit liv.

Mest læste i dag

Strygning er en simpel opgave for de fleste, men for nogle kan det være en vanskelig opgave. Med børn, der nu også er tilbage i skolen, vil forældre uden tvivl grave strygejernet frem for at tackle den bunke tøj, der er blevet ignoreret hele sommeren.

Selvom der ikke er nogen faste regler for strygning, er der effektive måder, hvorpå du kan gøre arbejdet lettere.

Nogle gode råd til strygning inkluderer at vende tøjet på vrangen for at undgå irriterende mærker, at ikke lade store stykker tøj hænge over siderne af strygebrætter, da tøjet vil begynde at krølle igen og at altid stryge tøjet i lange strøg, da det fungerer bedre til at fjerne folder- uden at strække fibrene ud. Det skriver Mirror.

Men ifølge en selvudnævnt strygeekspert er der en helt forkert måde at stryge på. På sociale medier afslørede han den fejl, folk begår, når de stryger skjorter.

I videoen, som blev lagt ud på TikTok-siden @laurastar_official, begynder manden at demonstrere den almindelige teknik, som de fleste misforstår.

"Hvis du stryger din skjorte, som jeg plejede, så stryger du sikkert rundt om knapperne - undgå dem, som om de er minefelter. Så her er min hemmelighed. Start med at vende din skjorte på vrangen. Derefter stillede han strygejernet på linje med det sted, hvor knapperne løber, og forklarede: Lad strygejernet glide hen over stoffet en gang – et voila", sagde han.

Han fortsatte med at vende skjorten rundt og viste, hvordan mellemrummet mellem knapperne blev fuldstændig glat og uden folder.

"Det er interessant, det skal prøves," skrev en TikTok-buger.

En anden tilføjede: "Jeg prøver dette i morgen tidlig."

"Føler mig som en idiot - selvfølgelig kan man bare vende skjorten!" Kommenterede en tredje.

Anbefalet til dig