Få kender tricket: “Magisk knap” fjerner is fra ruden på nul komma fem

10/3/23 08:30

Nicolai Haugsted

Foto: Shutterstock
Du er kun ét tryk væk fra et klart udsyn til kørebanen

Selvom vi har taget hul på foråret, har frosten virkelig haft et godt greb i Danmark i den seneste uges tid, og nogle dele af landet har endda fået sne.

Og efterhånden som dagene bliver kolde og nætterne bliver endnu koldere, vil mange af os vågne op og opdage, at vores bilrude er blevet fuldstændig frosset til - hvilket resulterer i, at vi skal stå og fryse med en isskraber i mørket.

Men takket være et tip fra en ekspert, behøver du faktisk ikke lide i kulden, før du tager på arbejde, da det viser sig, at du faktisk kan komme af med isen inde fra din bil, mens den varmer op. Det skriver Mirror.

'Driving Test Success' delte en video på sin TikTok-konto ( @drivingtestsuccess ), hvori han forklarede, at du kan fjerne isen ved blot at aktivere din forrudeblæser, som vil varme glasset op indefra og være med til at smelte frosten.

"Sæt den forreste forrudeblæser på max. Isen begynder at smelte af varmen. Tør overskydende vand væk og sæt blæseren tilbage på normal," fortalte han i videoen.

Selvom tippet kan virke indlysende for nogle erfarne bilister, var der adskillige brugere, som ikke havde hørt om tricket før.

Men andre var mindre imponerede, da en TikTok-bruger afviste ideen og sagde: "Spilder mere brændstof. Bare kom ud og skrab det af, din dovne....."

Foto: TikTok

Foto: TikTok