Far afslører genialt trick med opvaskemaskine - Nu hyldes han på nettet

08/2/23 10:03

Nicolai Haugsted

Foto: Shutterstock
35-årige Mike opdagede et genialt trick med sin opvaskemaskine, der har spredt sig overalt på nettet.

Den kommer altid af sig selv, og den forsvinder aldrig, medmindre at man træder i karakter og får den ordnet.

Opvasken står stort altid tilbage, når aftensmaden er spist, og uanset hvordan man vender og drejer det, så skal de snavsede tallerkner ordnes, så de er klar til næste måltid.

Hjemme hos 35-årige Mike McLoughlin var det hans pligt at sørge for at servicen altid stod ren og pæn, og da han for 10 år siden flyttede i et nyt hus med sin familie, opdagede han at familiens porcelæn ikke passede i husets opvaskemaskine, skriver Mirror.

"Jeg flyttede ind i huset i 2008. Og det har altid irriteret mig, at den nederste del af min opvaskemaskine ikke var høj nok til vores middagstallerkner. Derfor har jeg altid vasket dem i hånden," skriver Mike McLoughlin på Twitter.

Men en dag gik et lys op for den 35-årige far.

Han fandt nemlig en knap i opvaskemaskinen, der gjorde detmuligt at regulere den øverste holder i opvaskemaskiner, hvis man har store tallerkner, og det gjorde hele forskellen for den fortvivlede far.

"I denne uge opdagede jeg så, at man kan hæve den øverste hylde i opvaskemaskinen, og at alle vores tallerkner passer helt fint i maskinen. 10 Fucking år!," skriver Mike McLoughlin afsluttende på Twitter i en sirlig blanding af frustration og lettelse over, at opvaskeren kan tage de rette tallerkner.

Foto: Twitter

Foto: Twitter

Og Mike McLoughlin kan glæde sig over, at han ikke var den eneste, der ikke anede at man kunne justere opvaskemaskinen. Hans tweet gik hurtigt viralt og fik på få dage over 85.000 likes og er blevet delt af over 14.000 mennesker over hele kloden, som også har vasket de store tallerkner op i hånden.

Utallige brugere på Twitter har selv undersøgt deres opvaskemaskine, hvor der ganske rigtigt sidder to låse i hver sin side af hylden, så kan løsnes, inden man justerer hylden op og ned.

Siden har en masse Twitter-brugere henvendt sig til faderen og spurgt om gode råd angående opvaskemaskinen, og hvilken slags salt eller programmer, man burde køre, og her svarer Mike McLoughlin fornuftigt tilbage:

"Jeg tror netop at dette eksempel viser, at jeg bestemt IKKE er ekspert, når det kommer til opvaskemaskiner," skriver Mike McLoughlin på Twitter.