Giv din bolig mere funktionalitet og et nyt look

09/8/20 22:00

Kasper

Det er meget praktisk at kunne dække sine vinduer til. Det kan forhindre skarpt sollys og varme eller kulde i at dominere rummet for meget.

Sponsoreret indhold

Når du kan regulere, hvor meget du slipper ind af det, så får du et mere behageligt indeklima. Der bør nemlig hverken være for varmt eller for koldt i et rum.

Det skal heller ikke trække fra vinduerne, og endelig er det både hyggeligt og privat at kunne trække gardiner for vinduet og lukke omverdenen ude.

De fleksible plissegardiner

En af de mest fleksible måder at gøre det på er ved at hænge plissegardiner op foran vinduerne. Ligesom de traditionelle gardiner er plissegardiner skabt til at lukke lys, kulde og omverdenen ude. de har dog nogle ekstra evner, da du kan indstille dem mere detaljeret.

Traditionelle gardiner kan enten være trukket for, eller de kan være trukket fra. Et plissegardin kan selvfølgelig også være trukket for eller fra, men de kan også lave nogle mellemveje. Det betyder, at de kan reguleres sådan, at de lukker noget lys ind eller ud, men de er ikke enten eller.

Særligt de super smarte up and down plissegardiner kan reguleres helt individuelt. De kan nemlig både reguleres i toppen og i bunden. Det giver en meget stor fleksibilitet.

Få lavet et plissegardin efter mål

Der findes mange færdiglavede gardiner. Det gælder også for plissegardiner. De kommer naturligvis i standardmål, som passer til de fleste vinduer eller glasdøre. Men har du et vindue, der har skæve mål, altså ikke standard mål, så kan det være meget svært at finde et plissegardin, der passer perfekt til den.

I det tilfælde er det godt, at du kan få plissegardiner efter mål. Når du får det, så kan du være sikker på at få nogle plissegardiner på mål, som passer helt perfekt til de individuelle mål, som din vindues- eller døråbning har. På den måde får du et plissegardin, som hverken er for smalt, for bredt, for langt eller for kort.

Hvor kan du få lavet plissegardiner efter mål?

Der findes flere forhandlere, der tilbyder at lave plissegardiner efter mål. Det kan både være fysiske butikker eller online butikker. Det gør de blandt andet her, hvor du kan indtaste de nøjagtige mål, som dine specialfremstillede plissegardiner skal have. Herefter produceres dine gardiner, så de bliver præcis, som du gerne vil have dem.

Det er vigtigt, at du inden en eventuel bestilling har foretaget de nødvendige opmålinger, og at du har besluttet dig for, hvilken type og hvilken farve gardiner, du har brug for. Så bliver det meget nemmere for dig at taste de respektive tal og valg ind. Herefter går det ikke lang tid, inden du kan modtage dine nye flotte gardiner med de helt perfekte mål.

Nyd dine plissegardiner

Når du har modtaget og ophængt dine nye gardiner, så vil de være en daglig fornøjelse. Dels fordi de fungerer perfekt, og dels fordi de klæder det rum, de sidder i. Det vil sige, at de er både en praktisk foranstaltning og en æstetisk gevinst for rummet.

Plissegardiner kan lukke lyset ude på en blød og skånsom måde, eller de kan gøre det på en mere kontant måde. Det afhænger af, hvilket materiale de er lavet af. Det kommer også an på, hvilken farve gardinet er lavet i. Derfor har det en ret stor betydning, hvilke plissegardiner du vælger til hvilke rum.

Du vil nok vælge nogle forskellige gardiner til stuen og til soveværelset. På den måde kan du regulere det lys, der skal være i de enkelte rum ved at have nogle bestemte former for plissegardiner, som er justeret individuelt.

Nogle vælger at have både plissegardiner og traditionelle gardiner. På den måde kan du regulere lyset og trækken meget præcist. De to gardintyper kan fint supplere hinanden med hver deres særlige egenskaber. Gardiner er ikke bare gardiner. De betyder meget mere for en rum, end deres almindeligvis lidt ydmyge fremtoning tyder på.

Sæt stemningen i dit hjems forskellige rum ved hjælp af diverse gardiner. Se de mange forskellige flotte plissegardiner, der er at vælge imellem, og lad dem være med til at give dit hjem en helt særlig stemning. Den helt optimale gardinløsning fås, hvis du vælger at få specialfremstillet dine plissegardiner efter mål hos Gardinunivers.dk.