Når man tænker på Gordon Ramsay, er det svært ikke at tænke på hans kontante tone og ubarmhjertige kritik, som han er kendt for at uddele i diverse madlavningsprogrammer.
Hvad mange glemmer er, at der bag den barske facade gemmer sig en perfektionistisk kok.
Gordon Ramsays restauranter har modtaget adskillige Michelin-stjerner, og madelskere verden over har stor respekt for hans kompetencer i et køkken.
Sådan skriver mediet Kobieta.
Især kendt røræg
Gordon Ramsay er især kendt for sin særlige version af røræg.
Han anbefaler først og fremmest, at man bruger friske æg af højeste kvalitet for at sikre den bedst mulige smag.
Dernæst skal man have fat i et par ingredienser, som man ikke nødvendigvis forbinder med røræg. Gordon Ramsay bruger smør i stedet for olie, og så bruger han også en hemmelig ingrediens - som så ikke er så hemmelig længere.
Stjernekokken hælder nemlig fløde i æggene lige inden, de er færdig, hvilket giver en ekstra cremet og luftig fornemmelse.
Gør det simpelt
For at undgå at røræggene bliver grynede, er lav varme afgørende.
Gordon Ramsay er kendt for at skrue helt ned for blusset og blive ved med at røre rundt i æggene, indtil æggemassen sætter sig.
Derudover bruger han ikke alverdens krydderier, men kun salt og peber.
Hans særlige form for røræg er et vidne om, at god mad ikke behøver være kompliceret.