Grillsæsonen er over os: Sådan holder du fluerne væk

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Prøv disse simple tricks for at skræmme fluerne væk.

Mest læste i dag

Sommeren er her, og det betyder hyggelige stunder med grillmad. Men intet kan ødelægge en hyggelig grillfest hurtigere end en sværm af fluer. 

Heldigvis har Chris Bonnett fra Gardening Express et par smarte tricks, der kan holde de irriterende insekter væk, uden at du behøver at bruge insektspray.

Det skriver Mirror.

Bonnetts første trick er både nemt og effektivt: Fyld nogle glas med vand og smid et par kobbermønter i dem. Det lyder måske mærkeligt, men Bonnett forklarer, at solens stråler spejler sig i mønterne og forvirrer fluerne. 

De tror, de ser øjnene på et andet dyr og holder sig derfor væk. Disse glas kan du sætte rundt omkring, hvor I spiser og ved grillen.

Bonnett anbefaler derudover også at bruge citronellalys for at holde både fluer og myg væk. Citronella er lavet af græs og er derved en naturlig måde at skræmme insekterne på. 

Stil et par af disse lys omkring dig, når du sidder ude, og du vil ikke kun få en hyggelig stemning, men også en flue- og myggefri zone.

Så næste gang du tænder op for grillen, prøv disse enkle, naturlige metoder for at holde insekterne væk. Med disse små tricks kan du nyde din grillmad uden ubudne gæster.

Anbefalet til dig