Han gnider et fed hvidløg mellem fingrene: Få sekunder efter sker magien

Foto: YouTube
Foto: YouTube
Selvom det virker skørt, så er det faktisk genialt.

Mest læste i dag

Det sker af og til, at et husmorråd tager internettet med storm, og det kan meget vel ske igen snart.

Et nyt - og meget særligt - trick har nemlig set dagens lys, og når du læser om det første gang, tænker du nok, at det ikke er noget for dig. Men måske du bør overveje at give det en chance.

'Det nye trick' er en simpel, men tilsyneladende magisk teknik, der kan revolutionere en almindelig køkkenopgave.

Ved at gnide et fed hvidløg mellem fingrene kan man opnå en overraskende effekt, der løser et udbredt problem: nemlig at adskille blomme og hvide i et æg med minimal besvær.

Dette trick er ikke udbredt endnu, men dets potentiale gør, at alle bør introduceres til det.

Så let er det

For at få tricket til at virke, skal man tage et lille fed hvidløg og gnide det mellem sine fingre i nogle minutter. Selvom det virker underligt, kan hvidløgets overflade give dine fingre magiske kræfter i køkkenet.

Efterfølgende, når man forsøger at adskille en æggeblomme fra dens hvide , vil man opleve, at blommen kan samles op uden besvær.

Denne metode er særligt nyttig for dem, der ofte arbejder med opskrifter, hvor præcis adskillelse af æggeblomme og æggehvide er nødvendig.

Selvom mange måske ville afvise idéen om at bruge hvidløg på denne måde i køkkenet, bør de tage chancen og afprøve denne teknik. Foruden sin praktiske anvendelse kan det også være et sjovt 'partytrick' at vise frem for venner og familie.

Du kan se både det og mange andre tricks i videoen herunder.

Anbefalet til dig