Han hælder opvaskemiddel i toilettet: Se så magien ske

Livsstil
Genrefoto: YouTube
Genrefoto: YouTube
Bare vent til du ser magien ske.

Mest læste i dag

Opvaskemidlet er noget som findes i stort set alle danske køkkener, og faktisk viser det sig, at være svaret på et problem, som alle kender til; nemlig tilstoppede toiletter.

For at få opvaskemidlet til at gøre underværker skal du gøre følgende:

  • Kog 4 liter vand.

  • Rør en halv kop opvaskemiddel i det varme vand.

  • Hæld forsigtigt sæbevandet i det stoppede toilet og lad det være i mindst en time, afhængig af, hvor slem tilstopningen er.

Efter behandlingen vil toilettet normalt fungere korrekt igen. Denne kombination af opvaskemiddel og varmt vand kan effektivt håndtere selv genstridige blokeringer og forebygge fremtidige problemer, skriver Demic Blog.

Opvaskemidlets alsidighed begrænser sig ikke kun til afløb. Det er også ideelt til rengøring og desinficering af forskellige områder i hjemmet.

Genstridige pletter og lugte

Hvis du har problemer med pletter og dårlig lugt, så kan du hælde opvaskemiddel i toiletkummen.

Du skal lade det sidde i 30 minutter, og derefter skal du skrubbe derefter. Denne proces renser ikke kun, men eliminerer også bakterier og ubehagelige lugte.

Til udvendig rengøring

Brug en svamp med opvaskemiddel til at rengøre toilettet udvendigt. Skyl det derefter med vand eller en vand-eddikeopløsning. Denne metode er også effektiv til rengøring af fuger eller gulve.

Udforsk de mange anvendelsesmuligheder for opvaskemiddel i dit hjem og spar på dyre rengøringsmidler og professionelle VVS’ere.

Anbefalet til dig